Gitarista Peter Bič sa po sérii vianočných koncertov s IMT Smile vrátil na chvíľu k svojmu sólovému bandu Peter Bič Project. S projektom odohral už v jeseni viacero klubových koncertov a na záver roka chystá ešte jeden. Spojí sa pritom so skupinou Stereo, ktorú svojho času založil so spevákom Andym Ďuricom. Skupiny sa po prvýkrát spoločne predstavia v stredu 29. decembra v košickom Irish Pube.

"Celý tento dvojkoncert sa ponesie v rodinnej atmosfére, na čo sa veľmi teším," hovorí gitarista, ktorý má za sebou mimoriadne aktívny rok. So svojou domovskou kapelou IMT Smile vydal ôsmu štúdiovú nahrávku 2010: Odysea Dva, s ktorou vyrazili na jarné turné. Nasledovalo vydanie jeho sólovej platne. Slovenskému publiku ešte predtým v Eurosongu predstavil nádejnú speváčku Dášku Kostovčík, s ktorou sa dostali až do finále.

Leto strávil Peter na festivalových pódiách a v jeseni obišiel so svojím projektom kluby po celom Slovensku. Rok plný hudby a koncertov teda uzavrie zajtra spolu so svojimi fanúšikmi na domácej pôde v Košiciach.

Redakciu Hudba.sk informoval Peter Roško, manažér skupiny Peter Bič Project.

Foto: archív PBP a Stereo