Írska speváčka Sinéad O’Connor sa nechala počuť, že by v budúcnosti rada pózovala nahá pre pánsky magazín Playboy. "Je toho tak veľa, čo som neurobila, keď som bola mladšia. Bola som príliš smutná a príliš írska. Fotenie pre Playboy je v mojom zozname vecí, ktoré chcem stihnúť, kým zomriem," uviedla pre Word Magazine.

"Tiež by som rada robila rozhovor v nejakom zvláštnom erotickom oblečení, pričom by som rozprávala o niečom veľmi vážnom, napríklad o ekonomike," dodala 45-ročná speváčka. V preklade tieto vyjadrenia znamenajú buď "Potrebujem pomoc, som prepnutá" alebo "Haló, haló, mám nový album!".

Aj keď hudba, ktorú Sinéad O'Connor robí, má už dnes príliš ďaleko od stredného prúdu, pravidelne sa jej darí upútať na seba pozornosť práve vďaka rôznym bizarným vyjadreniam na Twitteri a medializovaným životným trapasom. V posledných mesiacoch sa v médiách objavuje najmä v súvislosti so svojím búrlivým osobným životom. Ôsmeho decembra sa vydala za svojho priateľa Barryho Herridgea, no už po 18 dňoch sa rozhodla pre rozvod. Po týždni si to rozmyslela, no prešlo ďalších niekoľko dní a svojim fanúšikom oznámila, že jej manželstvo sa definitívne skončilo. V januári zase na sociálnej sieti Twitter priznala, že sa po svadbe dva razy pokúsila o samovraždu.

Ťažko povedať, či je skutočným dôvodom jej kontroverznosti bipolárna porucha alebo ide o akýsi extrémny druh marketingu. V každom prípade, v pondelok 27. februára vychádza jej deviata štúdiovka How About I Be Me (And You Be You)?. Už teraz sú vonku viaceré recenzie, ktoré hovoria o tom, že ide o jej najlepší album od začiatku 90. rokov, kedy bola na vrchole.

Hneď prvý singel The Wolf is Getting Married dokazuje, že aj keď sa pri jej vyjadreniach a správach o osobnom živote nedá robiť nič iné, len chytať sa za hlavu, hudbu stále robiť vie. A že skutočnú Sinéad pravdepodobne najlepšie spoznáte cez jej texty.

Sinéad O'Connor - The Wolf Is Getting Married

Informácie pochádzajú z webovej stránky Nme.com.

Zdroj: SITA, pm
Foto: Sinead-oconnor.com

Súvisiaci interpreti: Sinéad O'Connor