Hoci dátum vydania nového albumu Kontrafaktu s názvom Navždy stále nie je známy, predpokladá sa, že vyjde do konca roka. Napovedá tomu aj ďalší videosingel Odviati vetrom. Ego okrem toho stihol ešte aj spoluprácu s Momom. Nechýba ani množstvo noviniek zo zámorskej scény na čele s novým videom od Eminema.

Kontrafakt predstavili ďalšiu skladbu z pripravovaného albumu Navždy a rovnako ako v prípade Stokujeme vonku tak spravili priamo prostredníctvom videa. Novinka nesie názov Odviati vetrom a produkoval ju DJ Wich, ktorý sa zároveň postaral aj o réžiu videa. V ňom sa okrem trojice členov KF objavili napríklad aj Laci Strike, Viktor Hazard, Čistychov alebo Hajtkovič. Viac o tejto skladbe si môžete prečítať TU.

Kontrafakt - Odviati vetrom

Ako sme spomínali už minulý týždeň, nový album pripravuje aj Momo. Na nahrávke s názvom Za Očami bude okrem iných hosťovať aj Ego z Kontrafaktu, konkrétne v skladbe Pýcha. A práve tú sa Momo rozhodol ponúknuť ako ďalšiu ochutnávku z chystanej novinky.

Momo feat. Ego - Pýcha

Eminem má vonku tretie video z nového albumu The Marshall Mathers LP 2. Tentoraz sa vizuálneho spracovania dočkal šesťminútový lyrický masaker s názvom Rap God. O tom, že Eminemovi tento titul právom patrí, svedčí okrem iného aj jedna časť tejto skladby, v ktorej "vypľuje" 97 slov za 15 sekúnd.

Eminem - Rap God

Busta Rhymes predstavil video k podarenej skladbe Thank You, v ktorej hosťuje Q-Tip, pričom tejto dvojici ešte celkom zbytočne asistujú aj Kanye West a Lil Wayne. Tí taktiež účinkujú aj vo videu. Skladba by sa mala objaviť na Bustovom dlho očakávanom albume E.L.E. 2 (Extinction Level Event 2) a pravdepodobne sa bude nachádzať aj na mixtape The Abstract & The Dragon, ktorý vydá práve s Q-Tipom.

Busta Rhymes feat. Q-Tip, Kanye West & Lil Wayne - Thank You

Brooklynská dvojica Smif-N-Wessun vydá 3. decembra po vyše dvoch rokoch nový materiál. Pôjde o EP s názvom Born And Raised, z ktorého najnovšie predstavili skladbu Shots In The Dark s Jahdanom Blakkamooreom.

Smif-N-Wessun feat. Jahdan Blakkamoore - Shots In The Dark

Evidence a The Alchemist, spoločne známi Step Brothers, potešili svojich fanúšikov veľmi vtipným a originálnym videom k skladbe Step Masters. V ňom spolu súťažia v rôznych disciplínach ako napríklad pitie piva na rýchlosť, bowling, či chytanie rýb.

Step Brothers - Step Masters

Raekwon v uplynulom týždni vypustil hneď dve nové skladby. Najprv to bola vec A Rainy Day, ktorá odkazuje na klasiku Rainy Dayz z jeho legendárneho sólo debutu Only Built 4 Cuban Linx... z roku 1995. Tou druhou je finálna verzia singla Soundboy Kill It, ktorý Rae pôvodne predstavil ešte v júni. Vtedy v ňom hosťovala iba Melanie Fiona, v plnej verzii sa k nej pripojil ešte Assassin.

Raekwon - A Rainy Day

Raekwon feat. Melanie Fiona & Assassin - Soundboy Kill It

Pusha T tento týždeň nedodal žiadne nové video, zaskočil však zaňho jeho starší brat No Malice, ktorý tento rok taktiež vydal debutovú sólovku s názvom Hear Ye Him. Z nej sa teraz dočkal klipu track Bury That.

No Malice feat. Jon Bibbs - Bury That

Termanology nepoľavuje v pracovnom tempe a krátko po vydaní albumu G.O.Y.A. už pripravuje nový mixtape. Dôkazom jeho nasadenia je aj prvá ochutnávka v podobe skladby I Rock Mics, v ktorej mu asistujú Lil Fame a Sean Price.

Termanology feat. Lil Fame & Sean Price - I Rock Mics

Elzhi konečne dodal prvú ukážku z jeho zatiaľ nepomenovaného nového albumu, na ktorom už nejaký čas pracuje. Ide o skladbu Can’t Lose a stačí jedno vypočutie, aby bolo jasné, že detroitský reprezentant ani tentoraz nesklamal.

Elzhi - Can’t Lose

Na záver trochu zjemníme, pretože tu máme dve soulové skladby, respektíve videá k nim. Prvým z nich je Love Is The Answer od speváka menom Aloe Blacc. Pieseň, ktorú produkoval Pharrell Williams, pochádza z jeho aktuálneho Wake Me Up EP, pričom sa bude nachádzať aj na novej štúdiovke Lift Your Spirit.

Aloe Blacc - Love Is The Answer

To druhé má zas na svedomí Nikki Jean, ktorá momentálne pripravuje nový album Little.Yellow.Different. Prvým singlom z neho je skladba Take You Out, video ku ktorej si môžete pozrieť práve teraz.

Nikki Jean - Take You Out

Autor: Miguel Mitchél
Foto: YouTube

Súvisiaci interpreti: Eminem, Kontrafakt