Americká rocková kapela Aerosmith presunula vydanie svojej 15. štúdiovky Music From Another Dimension! z 28. augusta až na 6. novembra. Dôvodom je podľa slov frontmana skupiny Stevena Tylera fakt, že koncom leta vyjdú nové albumy viacerých iných známych interpretov, ako sú napríklad Alanis Morissette, Mark Knopfler alebo Lynyrd Skynyrd.

"Príliš veľa známych umelcov vydáva v tých týždňoch svoje nové albumy a my s nimi nechceme kolidovať. Tak sme si povedali, že nevadí, počkáme ešte pár mesiacov. Nahrali sme dobrý album, o tom niet pochýb," uviedol Tyler.

Nahrávka Music From Another Dimension! bude obsahovať 14 skladieb a od štúdiovky Just Push Play (2001) bude prvým albumom Aerosmith, ktorý bude obsahovať iba nové skladby. Prvým singlom sa stala pieseň Legendary Child, ktorú kapela predstavila počas finále súťaže American Idol. Jediným hosťom na novinke bude speváčka Carrie Underwood v skladbe Beautiful.

K singlu Legendary Child, ktorý kapela predstavila naživo v šou American Idol (video je na konci článku) vznikol aj videoklip, ktorého ukážka kapela zverejnila začiatkom mesiaca. Bude to prvý videoklip Aerosmith po ôsmich rokoch.

Aerosmith - Legendary Child (ukážka)

Tracklist albumu Aerosmith - Music From Another Dimension!:

1. What Could Have Been Love
2. Beautiful f. Carrie Underwood
3. Street Jesus
4. Legendary Child
5. Oh Yeah
6. We All Fall Down
7. Another Last Goodbye
8. Out Go the Lights
9. Love Three Times a Day (Hello Goodbye)
10. Closer
11. Shakey Ground
12. Love a Lot
13. Freedom Fighter
14. Up on the Mountain

Aerosmith - Legendary Child (live - American Idol, 2012)

Informácie pochádzajú z webstránky music-news.com a archívu agentúry SITA. 

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Andre Penner

Súvisiaci interpreti: Aerosmith