Americká formácia Red Hot Chili Peppers zverejnila ďalšie dve nevydané piesne, ktoré vznikli pri nahrávaní albumu I'm With You (2011). Po pesničkách Strange Man, Long Progression, Magpie's On Fire a Victorian Machinery je to dvojica skladieb Never Is A Long Time a Love Of Your Life.

Nové piesne sa už dajú stiahnuť v internetovom obchode iTunes a tiež kúpiť vo forme sedempalcovej vinylovej platne. RHCP vydajú od augusta 2012 do apríla 2013 celkovo až 18 skladieb, ktoré budú súčasťou série I'm With You Sessions.

Ďalšími dvoma piesňami, ktoré sa začnú predávať 2. novembra, budú kúsky The Sunset Sleeps a Hometown Gypsy. Nasledujúce dvojice vyjdú 29. novembra, 11. januára, 8. februára, 8. marca a 5. apríla. Aj ďalšie predtým nevydané skladby sa budú dať kúpiť v digitálnej verzii a dostupné budú aj na platni. O obal vinylov sa postará kalifornský umelec Kelsey Brookes.

Red Hot Chili Peppers sú v súčasnosti na turné k spomenutej štúdiovke I'm With You. V rámci európskej časti šnúry sa objavili aj blízko Slovenska, napríklad 27. júla vo Varšave, 27. augusta v Prahe (reportáž) alebo 29. augusta v Záhrebe. Až do 26. novembra bude kapela koncertovať v USA a Kanade a od 14. do 28. januára 2013 na Novom Zélande a v Austrálii. Vo februári ju zase čakajú vôbec prvé vystúpenia v Juhoafrickej republike.

Red Hot Chili Peppers - Never Is A Long Time

Red Hot Chili Peppers - Love Of Your Life

Zdroj: SITA
Foto: Redhotchilipeppers.com

Súvisiaci interpreti: Red Hot Chili Peppers