Americký raper a producent Kanye West v sobotu na Twitteri zverejnil názov svojej očakávanej ôsmej štúdiovky. Najskôr zverejnil vetu "Nový album sa bude volať..." a po piatich minútach v ďalšom tweete informoval, že nahrávku nazval So Help Me God.

Dátum vydania albumu Kanye West neoznámil a ani tak pravdepodobne neplánuje urobiť. Ako totiž nedávno uviedol v rozhovore v rádiu WWPR-FM, zverejňovanie termínov je preňho už "stopercentnou minulosťou". Naznačil tak, že vydaním albumu chce fanúšikov prekvapiť v štýle Beyoncé. Ako však nedávno informoval, nahrávka je hotová na 80 percent, takže na jej zverejnenie si ešte nejaký čas počkáme.

Z nasledovníka albumu Yeezus (2013) zatiaľ raper predstavil tri skladby - Only One, na ktorej spolupracoval s Paulom McCartneym (viac info a videoklip), Wolves, ktorú so Siou Furler a Vicom Mensa predstavil naživo v špeciále k 40. výročiu televíznej šou Saturday Night Live, a All Day, ktorú v oficiálnej verzii prvýkrát predviedol minulý týždeň na BRIT Awards.

Prečítajte si: Kanye West sklonil hlavu. Ospravedlnil sa Beckovi aj Brunovi Marsovi

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: AP Photo/Evan Agostini

Súvisiaci interpreti: Kanye West