Hlavná stránka

>

Magazín

>

Hudobné recenzie

Hudobné recenzie

  • Celine Dion - One Heart.

    Do roka a do dňa od vydania svojho predošlého albumu, priviedla Celine Dion na svet svoje nové hudobné dieťa. Posledná dva roky rodí ako zdravá jabloň.

    22.07.2003 - 11:50

    recenzia

  • Support Lesbiens - Tune Da Radio.

    Dlhých desať rokov trvalo, než sa o skupine Support Lesbiens začalo hovoriť i u nás. Za ten čas toho majú na svojom konte skutočne dosť. Štyri albumy, nemalý úspech v Poľsku a obrovský úspech v Čechách.

    22.07.2003 - 11:40

    recenzia

  • Macy Gray - The Trouble With Being Myself.

    Energia, aká plynie z albumov Macy Gray, sa hľadá skutočne ťažko. Možno je to kvôli jej neopakovateľnému hlasu, možno kvôli originálnej a do poslednej noty prepracovanej muzike.

    21.07.2003 - 06:50

    recenzia

  • Cars - The Cars Live.

    Na prelome sedemdesiatych a osemdesiatych rokov bola aktuálnym hudobným trendom nová vlna. K najznámejším skupinám vychádzajúcim z tohto štýlu sa, vďaka množstvu výrazných hitov, radila formácia Blondie, a vysokej reputácii v odborných kruhoch sa tešili...

    03.07.2003 - 14:00

    recenzia

  • Jane Monheit - Live at the Rainbow Room.

    Tradícia populárnej hudby na pomedzí jazzu a klasiky má svoje korene hlboko v síce plytkej, zato však veľmi úrodnej pôde americkej popkultúry.

    02.07.2003 - 11:20

    recenzia

  • Pat Metheny - One Quiet Night.

    Na rozdiel od väčšiny Methenyho nahrávok vyžadujúcich množstvo príprav a komplikovanej nahrávacej techniky, pri platni One Quiet Night si Pat vystačil iba s jedinou akustickou gitarou a mikrofónom.

    25.06.2003 - 12:40

    recenzia

  • Various: Skate Party.

    Skutočne VEĽKOU PALICOU by som nakládol tomu, kto poukladá dohromady i osem rokov staré piesne a urobí z toho súčasný predajný artikel pod honosným názvom.

    21.06.2003 - 08:30

    recenzia

  • Garou - Seul.

    V našich zemepisných šírkach je jeho meno úplne neznáme. Napriek tomu je z neho hviezda. A nielen v frankofónnych krajinách. U susedov v Poľsku bol jeho debutový album najpredávanejšou platňou minulého roka.

    20.06.2003 - 19:10

    recenzia

  • Ladytron - Light & Magic.

    Pokiaľ si odmyslíme spev, syntezátorový zvuk á-la Ladytron je porovnateľný so skupinami Depeche Mode, či domácimi Oceán alebo Banket, v dobách vrcholiaceho sekvencerového opojenia.

    20.06.2003 - 18:40

    recenzia

  • Sonique - Born To Be Free.

    Londýn. Tajomná, ale hlavne príjemná letná noc. Napriek tomu, že vonku je pod mrakom a neznesiteľné teploty nehrozia, v exkluzívnom nočnom klube to vrie.

    20.06.2003 - 14:00

    recenzia

po ut st št pi so ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Disqus

Najpopulárnejší hudobní interpreti