Hlavná stránka

>

Magazín

>

Hudobné recenzie

Hudobné recenzie

  • Vanilla Club - Superfantastic.

    Ak sa niekomu zdalo, že skupina Iné Kafe je dlhší čas podozrivo ticho, nemusí mať strach. Prichádza adekvátna náhrada. Trojica mladíkov, ktorí sa rozhodli vykričať všetko zlé prostredníctvom svojich piesní.

    20.05.2003 - 10:40

    recenzia

  • Moby - Sunday.

    Možno to nie je celkom pravda, ale pokiaľ moja pamäť siaha, nepamätám si, že by bol vytvorený videoklip na pokračovanie. Prežívame však 21.

    19.05.2003 - 16:30

    recenzia

  • Mersi - M.

    Aj takto môže vyzerať intro: ktosi beží po schodoch, vo vreckách niečoho nahmatá kľúče a odomkýna byt. Vchádza dnu a zapína si rádio. Z každej naladenej stanice sa ozýva hudba formácie Děda Mládek Illegal Band.

    15.05.2003 - 13:00

    recenzia

  • WHO - The Ultimate Collection.

    Troch členov legendárnych The Who spojil osud už v školských laviciach. Frontmanmi skupiny sa stali spevák Roger Daltrey, ale najmä pohybovo nadaný skladateľ, gitarista a známy ničiteľ hudobných nástrojov, Pete Townshend.

    15.05.2003 - 09:50

    recenzia

  • Grateful Dead - American Beauty.

    American Beauty je v poradí šiestym albumom skupiny Grateful Dead, ktorý pôvodne vyšiel v roku 1970. Patril k tomu najlepšiemu čo skupina v svojej dovtedajšej i nasledujúcej existencii vydala.

    14.05.2003 - 18:10

    recenzia

  • Appleton - Everything´s Eventual.

    Appleton nie je hudobná pobočka výrobcu počítačov McIntosh, ani premenovaná maďarská spoločnosť Videoton. Pod touto značkou, ktorá je zároveň rodinným priezviskom, nahrávajú a vystupujú v súčasnosti rodené Kanaďanky, Natalia a Nicol Appletonové.

    13.05.2003 - 18:40

    recenzia

  • Madonna - American Life.

    Madonna. Zbožňovaná i nenávidená. Unikátna i gýčová. Polovica sveta ju miluje, druhá polovica nenávidí. Nekorunovaná kráľovná popu. Kariéru začala porno filmom a 35 dolármi vo vrecku.

    13.05.2003 - 11:30

    recenzia

  • Madonna - American Life.

    Stará Európa otvára náruč americkým emigrantom! Sú Madonnine postoje úprimné? Dá sa veriť špičkovej marketingovej odborníčke z továrne na sny?! K čomu by sa dal prirovnať jej posledný album? Určitá paralela sa tu ponúka s posledným CD kráľa popu Michaela...

    12.05.2003 - 15:20

    recenzia

  • Asian Dub Foundation feat. Sinead O Connor - 1000 Mirrors.

    Sinead O Connor ohlásila svoj umelecký koniec. Kariéru uzavrie albumom, ktorý by sa mal na trhu objaviť v lete. Je to škoda. Ide totiž o výnimočnú speváčku s výnimočným hlasom.

    10.05.2003 - 09:30

    recenzia

  • Simply Red - Home.

    Na svojom novom albume sa niekdajší vták ohnivák Mike Hucknall, zvaný jednoducho Red, prezentuje v úlohe zmúdreného búrliváka. Charakter jeho hudby sa nijako zvlášť nemení, predsa však s rokmi nadobúda viac klasickejší strih.

    09.05.2003 - 14:50

    recenzia

po ut st št pi so ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Disqus

Najpopulárnejší hudobní interpreti