Hlavná stránka

>

Magazín

>

Hudobné recenzie

Hudobné recenzie

  • Mersi - M.

    Aj takto môže vyzerať intro: ktosi beží po schodoch, vo vreckách niečoho nahmatá kľúče a odomkýna byt. Vchádza dnu a zapína si rádio. Z každej naladenej stanice sa ozýva hudba formácie Děda Mládek Illegal Band.

    15.05.2003 - 13:00

    recenzia

  • WHO - The Ultimate Collection.

    Troch členov legendárnych The Who spojil osud už v školských laviciach. Frontmanmi skupiny sa stali spevák Roger Daltrey, ale najmä pohybovo nadaný skladateľ, gitarista a známy ničiteľ hudobných nástrojov, Pete Townshend.

    15.05.2003 - 09:50

    recenzia

  • Grateful Dead - American Beauty.

    American Beauty je v poradí šiestym albumom skupiny Grateful Dead, ktorý pôvodne vyšiel v roku 1970. Patril k tomu najlepšiemu čo skupina v svojej dovtedajšej i nasledujúcej existencii vydala.

    14.05.2003 - 18:10

    recenzia

  • Appleton - Everything´s Eventual.

    Appleton nie je hudobná pobočka výrobcu počítačov McIntosh, ani premenovaná maďarská spoločnosť Videoton. Pod touto značkou, ktorá je zároveň rodinným priezviskom, nahrávajú a vystupujú v súčasnosti rodené Kanaďanky, Natalia a Nicol Appletonové.

    13.05.2003 - 18:40

    recenzia

  • Madonna - American Life.

    Madonna. Zbožňovaná i nenávidená. Unikátna i gýčová. Polovica sveta ju miluje, druhá polovica nenávidí. Nekorunovaná kráľovná popu. Kariéru začala porno filmom a 35 dolármi vo vrecku.

    13.05.2003 - 11:30

    recenzia

  • Madonna - American Life.

    Stará Európa otvára náruč americkým emigrantom! Sú Madonnine postoje úprimné? Dá sa veriť špičkovej marketingovej odborníčke z továrne na sny?! K čomu by sa dal prirovnať jej posledný album? Určitá paralela sa tu ponúka s posledným CD kráľa popu Michaela...

    12.05.2003 - 15:20

    recenzia

  • Asian Dub Foundation feat. Sinead O Connor - 1000 Mirrors.

    Sinead O Connor ohlásila svoj umelecký koniec. Kariéru uzavrie albumom, ktorý by sa mal na trhu objaviť v lete. Je to škoda. Ide totiž o výnimočnú speváčku s výnimočným hlasom.

    10.05.2003 - 09:30

    recenzia

  • Simply Red - Home.

    Na svojom novom albume sa niekdajší vták ohnivák Mike Hucknall, zvaný jednoducho Red, prezentuje v úlohe zmúdreného búrliváka. Charakter jeho hudby sa nijako zvlášť nemení, predsa však s rokmi nadobúda viac klasickejší strih.

    09.05.2003 - 14:50

    recenzia

  • Mia Doi Todd - The Golden State.

    Keď sa v polovici osemdesiatych rokov začala formovať nová generácia pesničkárok, pri troške irónie by sa dalo povedať, že žáner world music bol obohatený o nový, globálny i keď tak trochu exilový feministický folk.

    09.05.2003 - 13:40

    recenzia

  • Darius - Incredible.

    Veľká Británia produkuje nové sladké chlapčenské tváre ako na bežiacom páse. Po Garethovi Gatesovi a Willovi Youngovi prichádza nový objav.

    08.05.2003 - 05:40

    recenzia

po ut st št pi so ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Disqus

Najpopulárnejší hudobní interpreti