Hlavná stránka

>

Magazín

>

Hudobné recenzie

Hudobné recenzie

  • Cars - The Cars Live.

    Na prelome sedemdesiatych a osemdesiatych rokov bola aktuálnym hudobným trendom nová vlna. K najznámejším skupinám vychádzajúcim z tohto štýlu sa, vďaka množstvu výrazných hitov, radila formácia Blondie, a vysokej reputácii v odborných kruhoch sa tešili...

    03.07.2003 - 14:00

    recenzia

  • Jane Monheit - Live at the Rainbow Room.

    Tradícia populárnej hudby na pomedzí jazzu a klasiky má svoje korene hlboko v síce plytkej, zato však veľmi úrodnej pôde americkej popkultúry.

    02.07.2003 - 11:20

    recenzia

  • Pat Metheny - One Quiet Night.

    Na rozdiel od väčšiny Methenyho nahrávok vyžadujúcich množstvo príprav a komplikovanej nahrávacej techniky, pri platni One Quiet Night si Pat vystačil iba s jedinou akustickou gitarou a mikrofónom.

    25.06.2003 - 12:40

    recenzia

  • Various: Skate Party.

    Skutočne VEĽKOU PALICOU by som nakládol tomu, kto poukladá dohromady i osem rokov staré piesne a urobí z toho súčasný predajný artikel pod honosným názvom.

    21.06.2003 - 08:30

    recenzia

  • Garou - Seul.

    V našich zemepisných šírkach je jeho meno úplne neznáme. Napriek tomu je z neho hviezda. A nielen v frankofónnych krajinách. U susedov v Poľsku bol jeho debutový album najpredávanejšou platňou minulého roka.

    20.06.2003 - 19:10

    recenzia

  • Ladytron - Light & Magic.

    Pokiaľ si odmyslíme spev, syntezátorový zvuk á-la Ladytron je porovnateľný so skupinami Depeche Mode, či domácimi Oceán alebo Banket, v dobách vrcholiaceho sekvencerového opojenia.

    20.06.2003 - 18:40

    recenzia

  • Sonique - Born To Be Free.

    Londýn. Tajomná, ale hlavne príjemná letná noc. Napriek tomu, že vonku je pod mrakom a neznesiteľné teploty nehrozia, v exkluzívnom nočnom klube to vrie.

    20.06.2003 - 14:00

    recenzia

  • Ricky Martin - Almas Del Silencio.

    Tri roky nedal o sebe vedieť. Sem tam sa objavili nejaké bulvárne informácie, ale to bolo všetko. Za ten čas stihol zmeniť imidž (má dlhé vlasy, tak ako v začiatkoch svojej hviezdnej kariéry) a pripraviť materiál na nový album.

    20.06.2003 - 07:40

    recenzia

  • František Nedvěd - Čtvrtá sada.

    Na pesničky sa dá pozerať dvomi spôsobmi. Buďto od nich budeme očakávať, že nás budú motivovať, že nám otvoria nové obzory, že nám predvedú čosi neslýchané, skrátka že prispejú svojou troškou k tomu, aby sme intelektuálne nezakrnuli a aby sa hudba nestala...

    19.06.2003 - 19:50

    recenzia

  • Venner - Light.

    Doparoma, tak sme sa predsa dočkali! O formácii Venner sa toho už popísalo viac než dosť. A tak ju museli vnímať i tí, ktorí sa zaoberajú hudbou, ktorú skupina produkuje, ale i tí, ktorí sa považujú za bežných hudobných spotrebiteľov.

    19.06.2003 - 15:30

    recenzia

po ut st št pi so ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Disqus

Najpopulárnejší hudobní interpreti