Slovenský spevák Andrew May už nie je v prostredí domácej hudobnej scény úplným nováčikom, no príchuť väčšieho úspechu pocítil iba nedávno. Jeho aktuálny singel The Way You Love bol nasadený do vysielania rádia Europa 2.

Andrew May, vlastným menom Andrej Mutňanský, už síce má za sebou dva úspešné single, tie sa však uchytili iba v menších regionálnych rádiách. Miesto v playliste celoplošného rádia tak dostala jeho tvorba vôbec po prvýkrát, čo robí zo singla The Way You Love doteraz najúspešnejšiu spevákovu pieseň.

Do spomínaného rádia sa Andrew vybral na vlastnú päsť s napáleným singlom na CD nosiči. A, ako sa ukázalo, oplatilo sa. "Úplnou náhodou sa mi podarilo dostať priamo k hudobnému dramaturgovi rádia. Pustil som singel, ten ho veľmi zaujal a po nejakej dobe skladbu nasadili do vysielania," prezradil nám May.

Novinka The Way You Love, z autorského pera samotného speváka sa vyznačuje spojením tanečného rytmu s prvkami dubstepu, pričom text piesne, ktorý napísala Patrícia Pavlíková, vypovedá o nešťastnej láske. Gitaru nahral Braňo Kociov a finálnu podobu vdýchol songu producent Vlado "Randy" Gnepa.

Podľa Andrewa Maya tkvie úspech nového singla v porovnaní s predchádzajúcimi najmä v tom, že je inovatívnejší a modernejší. "Približuje sa svetovej produkcii, na ktorú je vysielací formát Europy 2 nastavený," dodal. V súčasnosti sa spevák venuje prípravám na natáčanie oficiálneho videoklipu, dovtedy si však môžete pozrieť aspoň lyric video.


Autorka: Miroslava Rabčanová
Foto: Fame production  

Súvisiaci interpreti: Andrew May