Anglická pop-punková kapela Busted plánuje vydať tento rok nový album. Formácia podpísala zmluvu s vydavateľstvom East West Records.

"Zložili sme spolu niekoľko úžasných skladieb. Busted sú naspäť. Všetci traja sme šli do štúdia a nemali sme žiadne predsudky a tešili sme sa, že sme chceli začať novú kapitolu našej kapely," uviedol Mat Willis. "Na turné sa skutočne bavíme a tešíme sa, že prostredníctvom vydavateľstva East West ponúkneme novú tvorbu," dodal Willis, ktorý je so skupinou na turné Pigs Can Fly.

Formácia nedávno zverejnila skladbu Coming Home, ktorá je prvým singlom skupiny po dvanástich rokoch. K novinke pritom ponúkli aj lyric video. Trio, ktoré tvoria Matt Willis, James Bourne a Charlie Simpson, ohlásilo návrat na scénu koncom minulého roka.


Busted vznikli v roku 2000. Počas piatich rokov existencie vydali štúdiovky Busted (2002) a A Present For Everyone (2003), s ktorými sa dostali v UK Charte na druhú priečku. Okrem toho ponúkli EP Red Room Sessions (2003) alebo živú nahárvku A Ticket For Everyone: Busted Live (2004). Medzi ich úspešné single patria skladby What I Go To School For, Year 3000, You Said No, Sleeping With The Light On, Crashed the Wedding, Who's David?, Air Hostess, 3AM a Thunderbirds. Podarilo sa im získať dve BRIT Awards.  

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/busted

Súvisiaci interpreti: Busted