Anglický spevák Olly Murs nahral album inšpirovaný rozchodom s jeho bývalou priateľkou Francescou Thomas. Pár sa rozišiel po trojročnom vzťahu vlani v septembri. "Ešte som sa cez to nepreniesol. Myslím si, že nikto sa nikdy úplne neprenesie cez rozchod," vyjadril sa hudobník pre britský denník The Sun.

"Stále na ňu myslím a záleží mi na nej. Je to akoby ste niekoho stratili a trápite sa, pretože osoba, s ktorou ste trávili všetok čas, s vami zrazu nie je," dodal. Názov ani termín vydania novinky však zatiaľ neoznámil.

Tridsaťdvaročný spevák, ktorý sa do pozornosti dostal účinkovaním v šiestej sérii britskej speváckej súťaže The X Factor, svoje problémy rieši aj alkoholom. "Za bežných okolností som pil možno raz až dvakrát za dva týždne. Teraz pijem každý druhý alebo tretí deň," priznal rodák z anglického Withamu. "Pijem viac, pretože sa potrebujem viac socializovať. Ale je to veľmi zvláštny pocit, pretože som single, kým všetci moji najbližší kamaráti majú priateľky," vysvetlil.

Olly Murs sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009, keď skončil druhý v spomínanej súťaži The X Factor. V auguste 2010 vydal debutový singel Please Don't Let Me Go, s ktorým dobyl UK Chart. Tento úspech sa mu podarilo zopakovať aj so skladbami Heart Skips A Beat (feat. Rizzle Kicks & Chiddy Bang), Dance With Me Tonight a Troublemaker (feat. Flo Rida).

Svoju debutovú štúdiovku s eponymným názvom vydal v novembri 2010 a nadviazal na ňu nahrávkami In Case You Didn't Know (2011), Right Place Right Time (2012) a Never Been Better (2014). Zatiaľ čo s debutovým albumom sa dostal v UK Charte najvyššie na druhú priečku, s ďalšími troma sa mu už tento rebríček podarilo ovládnuť.  

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/ollymurs

Súvisiaci interpreti: Olly Murs