Len pár dní po zverejnení novej piesne Blízko ťa mám má Robo Opatovský hotový aj videoklip. Spevák dal pri ňom šancu "režisérskemu dorastu" - nakrútil ho študent Samuel Hindy na jednom z Opatovského koncertov.

"Videl som Samkovu robotu a veľmi sa mi páčila," vysvetľuje spoluprácu s mladučkým kameramanom a režisérom Robo Opatovský. "Pozval som ho na svoj koncert do Nitry a dal mu voľnú ruku, nech robí, čo chce. On nakrútil celé vystúpenie, povyberal najlepšie zábery, zostrihal a naafektoval video a výsledok vyzerá super. Jeho tato môže byť na neho pyšný," dodal spevák.

Samuel Hindy študuje umeleckú školu scénického výtvarníctva, len minulý týždeň dokončil druhý ročník so známkami s výbornými výsledkami. No zatiaľ čo jeho spolužiaci už deň pred odovzdávaním vysvedčenia žúrovali, Samuel ešte celú noc dokončoval práce na klipe ku skladbe Blízko ťa mám pre Roba Opatovského.

K práci s kamerou nemal tento mladý muž nikdy ďaleko, jeho otcom je známy tanečník, model, herec a kaskadér Mako Hindy. Ten sa v minulom roku zúčastnil na nakrúcaní filmu Smrtonosná pasca 5 v Budapešti a Samuel ho párkrát aj s kamerou navštívil. V maďarskej metropole spravil niekoľko záberov, ktoré producentov zaujali natoľko, že ich použili na DVD do sekcie "making of", samozrejme aj s uvedením Samuelovho mena.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla PR manažérka Roba Opatovského Eva Bacigalová.

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský