Atraktívne tanečníčky zo skupiny Ladylicious sa predvedú na divadelných doskách v originálnej šou Just Dance - Dobrý večer, Broadway!. Projekt, ktorého autorkou je známa Katarína Štumpfová, bude mať premiéru v divadle Nová scéna 20. septembra.

Tanečno-hudobnú šou Just Dance - Dobrý večer, Broadway! okorenia dávnou sexepílu aj tanečníčky z Ladylicious. "Budú mať samostatný vstup, ktorý však bude nadväzovať na celé predstavenie. Na túto príležitosť sme pripravili novú choreografiu aj nové kostýmy," prezradil šéf tanečnej skupiny Miňo Kereš.

Jedna z členiek tanečnej skupiny, Veronika Ferancová, bola pritom obsadená do celého predstavenia. "Hľadali sme ďalších hostí do predstavenia a dievčatá z Ladylicious sú tou najlepšou voľbou. Postupne k nim pribudnú ďalší, ale to si nechám ako prekvapenie na neskôr," prezradil Jozef "Jopo" Poláček, producent tanečného projektu Just Dance, ktorý svojou premiérou 20. septembra otvorí novú divadelnú sezónu v Divadle Nová scéna.

Tanečná skupina Ladylicious, ktorá sa venuje populárnemu štýlu street dance, sa pretancovala na výslnie účasťou v televíznej šou Česko-Slovensko má talent. Nekompromisní kati členky titulovali najlepšou tanečnou skupinou Česko-Slovenska a rozhodne sa nemýlili. Dynamická šou plná horúcich tanečných prvkov v podaní sexi tanečníčok je pastvou pre oči.

Ani Katarína Štumpfová, ktorej myšlienka tanečnej šou Just Dance skrsla v hlave, preto nezaváhala s ich obsadením. "Sú to krásne baby a hlavne vynikajúce tanečníčky, ktoré vedia spraviť tú správnu šou. Som rada, že sa nám ich podarilo zaradiť do predstavenia," prezradila autorka ambiciózneho projektu.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Vladimír Kroupa z Access Promotion.

Foto: Facebook.com/ladyliciousrocks