Už pár dní pred Valentínom začal na sociálnych sieťach kolovať videoklip ku skladbe Kráva, ktorá vznikla vďaka spolupráci mladých herečiek Barbory Polákovej a Markéty Stehlíkovej. Text piesne je ironickým odkazom pre všetky ženy, ktoré sviatok zamilovaných berú príliš vážne. Aj vy ste "cieľová skupina"?

Dvojica herečiek nahrala skladbu v spolupráci s českou reggae a ska skupinou Green Småtroll. V súčasnej podobe mala premiéru koncom januára v populárnej Show Jana Krausa.

"Skladba vznikla 14. februára minulý rok, volá sa Kráva, a je o tom, ako prežívam Valentína," uviedla svoj hudobný debut herečka Barbora Poláková, najnovšie už aj úspešná textárka a speváčka. Klip k piesni v réžii Terezy Kopáčovej sa totiž stal na internete hitom - na Youtube má už vyše 400-tisíc prehratí.

"Terka Kopáčová to počula, veľmi sa jej to páčilo a chcela k tomu urobiť klip. Z čoho ja som bola úplne nadšená, pretože to je pesnička bez ambície, ktorá vznikla na kolene úplne zo srandy. A teraz sme tu, doteraz to nechápem," priznala Poláková v rozhovore s Krausom. Okrem známeho komika po zverejnení skladby zaujala aj tvorcov nového seriálu Základka, ktorí jej v ňom ponúkli rolu telocvikárky.

Barbora Poláková - Kráva

Text: Patrik Marflák
Foto: Youtube.com