Mladá speváčka Ivanna Bagová, ktorá sa stala prvou víťazkou Hlasu Česko Slovenska, zverejnila tanečnú pieseň s názvom Start It, s ktorou chce ašpirovať na titul tanečná hymna tohto leta.

"Keďže je tu leto, teplo, prázdniny a dovolenky, tak k tomu nepochybne patrí aj zábava, párty a výborná hudba," hovorí Ivanna Bagová, ktorá priznala, že vždy chcela naspievať letný hit. Práve preto napísala text ku skladbe Start It, o ktorej hudobný podklad sa postarala dvojica DJ Drozďo a Demex.

Ivanna Bagová - Start It Zdroj: PR

DJ Drozďo sa hudbe venuje už od svojich 16-tich rokov a momentálne hráva v najlepších kluboch na Slovensku. Demex alias Jakub Mišík sa zas venuje vlastnej produkcii a má za sebou už desiatky vydaných skladieb v rôznych vydavateľstvách. "Som veľmi rád, že som začiatkom tohto roka kontaktoval týchto skvelých a talentovaných pánov ohľadne nadviazania spolupráce. Slovo dalo slovo a výsledkom je singel a videoklip," spresnil Vladimír Ivanička, manažér Ivanny Bagovej.

K novému singlu vznikol aj pozitívny letný videoklip, ktorý sa natáčal na Lážo-Plážo v Žiline aj v prírode v okolí Martina. "V skladbe Start It sme sa snažili vystihnúť hlavne leto a crazy párty. Veríme, že tento singel v ľuďoch vzbudí len pozitívnu náladu a po jeho vypočutí budú mať krajší deň," dodala dvojica DJ Drozďo a Demex. Krst singlu a videoklipu sa uskutoční 9. augusta v klube Ministry of Fun v Banskej Bystrici.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Vladimír Ivanička, PR manažér Ivanny Bagovej. Text bol upravený a doplnený redakciou.