Americkému spevákovi Brunovi Marsovi sa skončil ročný podmienečný trest, ktorý dostal za to, že u neho našli kokaín. V stredu to oznámila sudkyňa Jessie Walsh v neprítomnosti hviezdy. Dvadsaťšesťročný hudobník absolvoval 230 hodín verejnoprospešných prác, pričom súd mu nariadil "iba" 200 hodín takejto činnosti.

Okrem toho zaplatil pokutu dvetisíc amerických dolárov a navštevoval poradenstvo pre užívateľov drog. Mars sa väzeniu vyhol tým, že sa vlani vo februári priznal k tomu, že mal kokaín, čo súd bral ako poľahčujúcu okolnosť. Drogu mu našli v septembri 2010 v Las Vegas.

Rodák z havajského Honolulu, ktorý sa vlastným menom volá Peter Gene Hernandez, zaujal v roku 2010 spoluprácou s raperom B.o.B. na singli Nothin' on You, ktorý sa dostal na vrchol singlových rebríčkov v USA (Billboard Hot 100) i Veľkej Británii. Mars je zároveň spoluautorom úspešnej piesne Billionaire Travieho McCoya, ktorá sa dostala na štvorku Billboard Hot 100 a na trojku v britskom singlovom rebríčku.

Spolupracoval tiež na hite Fuck You od Cee Lo Greena. Na čelo dvoch najprestížnejších svetových rebríčkov, amerického a britského, sa dostal aj s vlastnými singlami Just the Way You Are a Grenade. Obe pochádzajú z jeho debutového albumu Doo-Wops & Hooligans (2010), z ktorého vyšli aj single The Lazy Song či Marry You. Jeho najnovším hitom je skladba It Will Rain zo soundtracku k filmu Twilight sága: Úsvit - 1. časť (2011).

Bruno Mars - It Will Rain

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Matt Sayles

Súvisiaci interpreti: Bruno Mars