Ľudia môžu oddnes hlasovať v ankete Slávik 2011. Svojim najobľúbenejším slovenským interpretom môžu všetci priaznivci populárnej hudby posielať hlasy až do 31. januára 2012. Na rozdiel od predchádzajúcich ročníkov je tentoraz hlasovanie možné len prostredníctvom SMS správ.

Slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční 26. februára 2012 v priestoroch bratislavskej Incheby. Fanúšikovia budú mať možnosť hlasovať aj počas priameho prenosu z vyhlasovania víťazov, ktoré odvysiela televízia Joj.

Tak ako v predchádzajúcich ročníkoch ľudia rozhodnú o víťazoch v kategóriách Spevák, Speváčka a Hudobná skupina. Hlasujúci budú mať možnosť zahlasovať pre každú kategóriu zvlášť samostatnou SMS, v ktorej uvedú okrem kľúčového slova troch svojich favoritov v poradí zlatý, strieborný a bronzový. Podľa tohto poradia dostanú príslušní interpreti počet bodov.

Zároveň je na webstránkach Forza.sk a Azet.sk/slavik k dispozícii online formulár, po vyplnení ktorého dostane každý hlasujúci unikátny kód, ktorý následne pošle prostredníctvom SMS.

Vo februári vyhlásia aj víťazov kategórií Skokan roka, Objav roka a Rádioslávik Rádia Expres. Okrem toho predstavia aj Hit roka, o ktorom rozhodnú čitatelia denníka Nový čas. Najatraktívnejšiu webstránku slovenského interpreta zvolia návštevníci portálu Azet.sk.

Agentúru SITA informovala Zuzana Čižmáriková z agentúry Forza.

Zdroj: SITA
Foto: TASR - Martin Baumann