Rumer Willis je pripravená vydať vlastný hudobný album a preraziť na poli popmusic. 19-ročná vychádzajúca hviezda - dcéra Bruca Willisa a Demi Moore – údajne značne zaujala hudobných producentov hlbokým chrapľavým hlasom.

Zdroj povedal: "Rumer rozhodne môže svojím hlasom vytvoriť a udržovať dobrú melódiu, ako sa zdôverila sama Demi. Má dusný, akoby zachrípnutý hlas a Bruce ju prirovnal k sebe ako bluesovému umelcovi. So správnou produkciou a materiálom by určite mohla vydať niečo schopné a ľudia sú už v tejto chvíli zvedaví."

O jej otcovi Bruceovi je známe, že má za sebou krátku hudobnú kariéru s dvomi vydanými R´n´B albumami 'Return of Bruno' a 'If It Don’t Kill You, It Just Makes You Stronger'.

Rumer sa taktiež vydala v stopách svojej matky a otca a objavila sa v niekoľkých filmových snímkach. Nedávno získala rolu v pripravovanej komédii 'Wild Cherry'. Hoci jej rodičia sú slávni filmoví herci, na ich pomoc sa nikdy nespoliehala.

Ako sama hovorí: "Myslím si, že keď ma ľudia stretnú, sú šokovaní. Predstavujú si deti slávnych osobností ako rozmaznané blahobytom, ktoré nemajú žiadne pomyslenie na prácu a ktoré sa len chystajú zviesť na úspechu svojich rodičov."

Zdroj : music-news.com