Speváčka trávi spoločnú dovolenku na Kostarike so svojím otcom, hercom Melom Gibsonom a jeho manželkou Robyn. Štvorica pobudne v luxusnom dovolenkovom sídle Mela Gibsona ešte niekoľko dní, vrátiť by sa mali koncom týždňa.

"Len si idú na pár dní oddýchnuť." - potvrdil nemenovaný zdroj informáciu po tom, ako novinári Britney a jej otca Jamieho minulý štvrtok videli nastupovať do súkromného lietadla. Problémová speváčka a Mel sa stali priateľmi po jej dramatickej hospitalizácii začiatkom roka. Údajne sa odvtedy stretli niekoľkokrát ale ich priateľstvo vyšlo na povrch až v polovici marca, keď ich paparazzi videli na spoločnej večeri v Kalifornii.

"Mel a jeho žena Robyn ju zjavne videli mladú ženu v kríze a chceli jej pmôcť tak ako sa len dalo. Nie sú v tom žiadne očakávania ani agenda. Je to jednoducho prejav ľudskej dobroprajnosti - jeden sused pomáha druhému." - uviedol zdroj blízky speváčke, ktorý pripomenul, že rodina Mela Gibsona a Britney Spears mali v minulosti rezidencie v tej istej lokalite v Malibu.

Zdroj: Music-news.com