Známy britský spevák a skladateľ Seal, je podľa jeho manželky Heidi Klum, "skvelým otcom". Nemecká supermodelka taktiež dodala, že Seal nemá so svojou úlohou otca žiadne problémy.

Heidi, ktorá má so spevákom dvoch synov, dvojročného Henryho, devätnásťmesačného Johana a štvorročnú dcéru Leni z predchádzajúceho vzťahu, prezradila: "Seal je skvelý otec. Nikdy sa nehneval, že musí vymieňať plienky, že musí robiť veci, o ktorých by ste si mysleli, že ich hudobná hviezda v žiadnom prípade robiť nebude."

"Najviac miluje, keď môže našim deťom spievať uspávanky a je proste vždy na sto percent tam, kde ho potrebujeme. Je to skvelé, mať za manžela takéhoto muža."

Nedávno sa Heidi vyjadrila aj o svojej dcére, ktorú porodila ešte pred začiatkom svojho vzťahu so Sealom. Prezradila, že aj keď biologickým otcom Leni je šéf jedného z tímov F1, Flavio Briatore, ona za svojho otca považuje Seala.

Svetlovlasá kráska dodala, že za silu jej rodiny, môže hlavne to, že medzi sebou veľa komunikujú. "Keď som bola mladšia a bývala so svojimi rodičmi a bratom, často sme sa zhovárali, aký sme mali deň. Toto sa snažím stále zachovať."

Zdroj : music-news.com