Eminemova nahrávacia spoločnosť potvrdila, že svetoznámy rapper sa opäť nachádza v nahrávacom štúdiu a po štvorročnej pauze pracuje na novom albume.

Neoficiálne správy zatiaľ uvádzajú, že sa Eminemovi podarilo vytvoriť pár "úžasných vecí". Eminemov blízky priateľ Bishop Lamont, dodal: "Em je z nahrávania veľmi vzrušený. Príliš dlho už nebol v nahrávacom štúdiu, dlho nič nerobil. Avšak teraz je späť a je pripravený zo seba dostať to najlepšie."

35 ročná superstar si dala na čas od sveta reflektorov oddych a to hlavne preto, že sa musela vyrovnať so stratou blízkeho priateľa Proofa, ktorý bol členom kapely D12. Ten tragicky prišiel o život počas prestrelky v detroitskom bare v roku 2006.

"Musel sa cez toto ťažké obdobie preniesť a začať odznova. Teraz bude túto bolesť a stres schopný vyjadriť pomocou svojej hudby," dodal Lamont.

Eminem je pseudonym, ktorý používa Marshall Bruce Mathers III, ktorý je známy ako jeden z mála bielych rapperov, ktorým sa podarilo vo svojom obore preraziť a navyše je uznávaný aj kritikmi. Taktiež je preslávený svojimi kontroverznými textami, ktoré sú často označované ako homofóbne, násilnícke a zamerané proti ženám.

Zdroj : undercover.com.au, wikipedia