Kanadská skupina The Dears, prezradila podrobnosti ohľadom svojho napäto očakávaného pripravovaného albumu, ktorý porovnávajú s novinkou krajanky Alanis Morissette.

V Montreale založená kapela vypustí novú platňu s názvom 'Missiles', 20. októbra vo Veľkej Británii a Austrálii, o deň neskôr sa objaví aj v Severnej Amerike. Predchádzajúci album 'Gang Of Losers' vydali The Dears v roku 2006.

Celosvetovú zmluvu na vydanie albumu majú The Dears podpísanú s vydavateľstvom Dangerbird Records, sídliacom v americkom Los Angeles.

Na svojich domovských internetových stránkách klávesistka a vokalistka skupiny Natalia Yanchak prezradila, že album by mohol mať niečo spoločné s novou platňou Alanis Morissette.

Natalia napísala: "V nedávnom rozhovore sa Alanis zdôverila, že jej nový album novinári určite mať radi nebudú, ale skutoční normálni ľudia naopak áno. A my prežívame rovnaký pocit o našom pripravovanom 'Missiles'."

"Na albume sme však skutočne tvrdo pracovali a všetko sme robili s nadšením, takže dúfame, že aspoň niektorým novinárom sa bude pozdávať. Samozrejme by sme chceli, aby ho mal rád každý, žurnalista aj obyčajný človek, ale rozumieme, že existuje množstvo rôznych vplyvov, ktoré sú mimo našej kontroly."

Natalia ďalej hovorí, že prednedávnom sa konečne presťahovali do "poriadnych skúšobných priestorov" a dodáva: "Kolesá sa roztočili. Vraciame sa späť."

Zdroj : nme.com