Six Faces je mladá slovenská kapela, zložená zo šiestich hudobníkov. Dominantnými sú šarmantné dievčatá, speváčka Daniela Bakošová a basgitaristka Kaja Kollárová, neprehliadnuteľný je aj gitarista a spevák Martin Kujan a zostavu dopĺňajú bubeník Martin Tomeš, klávesista Karol Vicena a saxofonista Richard Šimurka.

Repertoár kapely je plný rôznych štýlov hudby od popu, rocku, jazzových štandardov, latina, blues až po disco, či country. Kapela je vhodná najmä na rôzne parties, akcie, zábavy, ale z času na čas sa objaví aj v klubovom prostredí. Jej profesionálny výkon je zároveň plný energie a zábavy, mladí hudobníci vedia, ako zaujať divákov a spraviť z nich svojich fanúšikov.

Donedávna v skupine účinkovala aj známa muzikálová speváčka Dagmar Rostandt, s ktorou kapela absolvovala množstvo koncertov v zahraničí. S novou speváčkou Danielou sa chce skupina viac prezentovať aj na domácej scéne. Jednu z prvých príležitostí vidieť Six Faces v akcii s novou speváčkou budete mať v Music clube Sparx už v utorok 2. septembra od 20-tej hodiny. Cyklus hudobných live koncertov v Sparxe bude následne pokračovať každý utorok.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Kamila Trávničková z usporiadateľskej Agentúry Camille.