Americká dievčenská skupina Pussycat Dolls je pripravená počas studených zimných večerov svojich fanúšikov trochu zahriať, keďže sa túto zimu chystajú na turné po Veľkej Británii.

Momentálne asi najznámejšia a najúspešnejšia dievčenská kapela na svete svoje turné pomenovala Doll Domination, podľa svojho nového albumu s rovnomenným názvom. Členky kapely Nicole Scherzinger, Melody Thornton, Jessica Sutta, Kimberley Wyatt a Ashley Roberts, tak chcú podporiť predajnosť albumu, ktorý minulý mesiac debutoval vo Veľkej Británii a USA medzi piatimi najlepšími albumami v rebríčkoch predajnosti.

Na turné sa však objavia aj piesne z ich debutového albumu 'PCD', z ktorého sa po celom svete predalo vyše sedem miliónov kópií. Pussycat Dolls sa chystajú taktiež vydať nový singel s názvom 'I Hate This Part', ktorý by sa mal do predaja dostať 1. decembra.

Na britskú časť turné si skupina pozvala aj hviezdu R&B, amerického speváka menom Ne-Yo, ktorý sa tak stane ich špeciálnym hosťom turné. Šnúra koncertov začne 18. januára v meste Aberdeen a koniec je naplánovaný na 6. februára v Liverpoole.

Zdroj: Music-news.com