Bývalý člen legendárnej kapely Beatles, Ringo Starr, má údajne v poslednom čase toľko práce, že už nie je schopný odpisovať všetkým svojim fanúšikom na maily a listy.

Ringo sa jednoducho rozhodol, že na žiadnu poštu, ktorá mu príde po 20. októbri tohto roka, už neodpovie. Vo svojom vyjadrení dokonca povedal, že ju vyhodí. Vo videu na svojej oficiálnej stránke povedal: "Táto správa je veľmi dôležitá pre všetkých, ktorí sledujú dianie okolo mňa. Mier a láska. Mier a láska."

"Chcel by som vám povedať, že po pondelku, 20. októbra, nebudem odpovedať na žiadnu poštu, ktorá príde na moju adresu a taktiež na emaily. Po tomto dátume jednoducho na nič neodpíšem. Ak bude na obálke neskorší dátum, jednoducho túto poštu zahodím. Varujem vás s mierom a láskou. Mám teraz veľmi veľa práce a preto nemám čas na žiadnu poštu od fanúšikov. Ďakujem za pochopenie, ale rozhodne už na nič neodpíšem. Na nič."

Počas tohto roka Ringo už svojich fanúšikov raz nemilo prekvapil keď povedal, že sa už len zriedka dostane do svojho rodného mesta, Liverpoolu. Aj keď sa jeho posledný album volá 'Liverpool 8', po otázke o návrate do Liverpoolu zostal veľmi znechutený. Jeho reakcia bola fanúšikmi v meste braná ako urážka, čo vyústilo v sťažovanie sa v rozhlasových reláciách a na rôznych internetových fórach.

Zdroj : music-news.com