Dvojdňový hudobný festival Okey Leto 2009 privíta viac ako 100 účinkujúcich. Dvanásty ročník podujatia, ktorý odštartujú 31. júla na futbalovom štadióne AquaCity Poprad, ponúkne prítomným iba interpretov slovenskej a českej hudobnej scény. Na pódiu sa tak predstavia napríklad slovenská skupina Mukatado a českí Gypsy.cz, ktorých poznáme zo súťaže Eurovízia.

Ďalej sa o dobrú náladu postará overená festivalová "klasika" kapely IMT Smile, Gladiator, Polemic, No Name, Vidiek, Horkýže slíže, U.K.N.D, speváčky Jana Kirschner, Zuzana Smatanová, Katarína Knechtová, ale aj české stálice skupina Olympic, Banjo Band Ivana Mládka a spevák Michal David.

Organizátori hudobného open-air festivalu pre fanúšikov pripravili špeciálnu ponuku spojenú so zľavou na vstupenky. Predpredajová akcia sa začala 18. júla, odkedy si už záujemcovia môžu zakúpiť lístok za zvýhodnenú cenu priamo vo svojom meste u mobilnej hliadky.

Roadshow pokračuje dnes v Humennom, ďalej sa presunie na Zemplínsku Šíravu (24. júla), do Košíc (25. júla), Popradu (26. júla), Liptovského Mikuláša (27. júla), Ružomberku a Martine (28. júla), Spišskej Novej Vsi a Levoči (29. júla) a 30. júla sa vráti do Popradu.

Zdroj: SITA
Foto: Martin Kubeš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Gladiator, Horkýže Slíže, IMT Smile, Ivan Mládek, Jana Kirschner, Katarína Knechtová, Michal David, Mukatado, No Name, Olympic, Polemic, U.K.N.D., Vidiek, Zuzana Smatanová