Vstupenky na vystúpenie kozmopolitnej formácie N.O.H.A. (Noise of the Human Art) v Bratislave sa budú predávať už len na mieste. Lístky zaradené do predpredaja sú podľa informácií usporiadateľskej agentúry Ore Pole už vypredané. Kapela, ktorá vo svojej tvorbe kombinuje drum&bass, breakbeat, flamenco, balkánsku hudbu, jazz i rap, predstaví 19. marca v Majestic Music Clube nový, v poradí šiesty album Die In The Process (2011).

V MMC sa ukáže aj hviezda domácej i svetovej drum&bassovej scény Matúš Lenický alias B-complex. Sobotňajší večer obohatia i dídžeji Gadjo.cz a Plastelina.

Koncert španielsko-americko-nemecko-českej kapely N.O.H.A. je ďalším tohtoročným počinom agentúry Ore Pole, ktorá vlani pripravila napr. koncert skupiny Čechomor alebo hip-hopovú akciu Žatva 2010.

V najbližších mesiacoch sa okrem N.O.H.A. pod hlavičkou Ore Pole na Slovensku predstaví aj budapeštianska úderka Besh O Drom (13.5.), ktorá mixuje balkánsku dychovku s elektronikou a motívmi z rómskej, transylvánskej, arabskej, židovskej a gréckej hudby. Maďarská legenda bude headlinerom párty Banja Luka Bubamara Gipsy Night, ktorá sa uskutoční v piatok 13. mája v MMC. 16. júla sa v tých istých priestoroch predstaví drum&bassový DJ a producent Nu:Tone.


N.O.H.A. - Singla Man (live - Electronic Beats, Praha 2010)


N.O.H.A. - Bum (live - Electronic Beats, Praha 2010)

--
Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: N.O.H.A.