Hity ako You Give Love a Bad Name, Livin' on a Prayer, Wanted Dead or Alive či It's My Life prinesie 22. júla na futbalový štadión Ernsta Happela americká kapela Bon Jovi. O koncert je pritom veľký záujem aj na Slovensku, čo podľa slov organizátorov vidieť i na počte predaných autobusových lístkov.

Aktuálne čísla hovoria o štyroch plných autobusoch, ktoré fanúšikov odvezú priamo k bránam štadiónu a naspäť do Bratislavy. Zaujímavosťou je i fakt, že ku každému lístku je pribalený album kapely Bon Jovi a samozrejme i zážitok zo skvelého koncertu.

Americká pop-rocková skupina Bon Jovi sa do Rakúska vráti po viac ako troch rokoch. Naživo sa predstaví 22. júla vo futbalovom stánku Ernst Happel Stadion. Bon Jovi je rocková skupina zo Sayreville, New Jersey, USA založená okolo roku 1983.

Vedúcou osobnosťou skupiny je spevák Jon Bon Jovi. Skupina si začala získavať priazeň fanúšikov rockovej hudby v 80. rokoch 20. storočia. Počas 26-ročného pôsobenia má kapela na svojom konte cez 200 miliónov predaných nosičov, z toho viac ako 36 mil. v USA. Skupina patrí k najúspešnejším hudobným telesám súčasnosti.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz zo Skalar Music. Viac na www.skalarmusic.at.