Americká speváčka Lana Del Rey zverejnila nový videoklip k singlu Blue Jeans. K piesni pritom už minulý rok mala na oficiálnom Youtube profile video, v ktorom sa striedali zábery na speváčku s úryvkami rôznych nekvalitných starých videí. Nový videoklip je naproti tomu vizuálne prepracovaným a pôsobivým kúskom.

Blue Jeans je tretím singlom zo štúdiovky Born to Die (2012). Lana Del Rey s ňou debutovala na druhej priečke v americkom rebríčku Billboard 200, v britskom rebríčku sa dokonca dostala na čelo. Speváčka sa vo štvrtok 22. marca predstaví v šou American Idol. Nevystúpi však naživo, skladbu Video Games pre tieto potreby zaspievala už pred niekoľkými dňami. 

V novom čiernobielom videu pláva 25-ročná Newyorčanka v bazéne medzi krokodílmi. Po chvíli sa k nej pridá potetovaný model Bradley Soileau, ktorý sa po boku speváčky objavil už vo videoklipe k piesni Born to Die.

Lana Del Rey - Blue Jeans

Režisérom videoklipu je Francúz Yoann Lemoine, ktorý sám tvorí aj hudbu pod pseudonymom Woodkid. Vlani vydal debutové EP s názvom Iron. K titulnej skladbe spravil videoklip, ktorý patrí medzi najlepšie kúsky minulého roka.

Woodkid - Iron

Zdroj: SITA, pm
Foto: Facebook.com/lanadelrey