Už túto sobotu 24. januára bude v bratislavskom Véčku poriadne horúco. Akcia Some Like it Hot roztancuje hostí na tú najlepšiu hudbu swingovej aj rock'n'rollovej éry. Kapely The Cellmates a Prešporskí junáci zahrajú naživo najväčšie hity z 20. a 50. rokov. Doplnia aj slovenskí swingoví dídžeji Swing Thing a Papa Django (Malalata).

Večierok pod taktovkou osvedčenej značky Capo di tutti Party prenesie hostí naspäť v čase do éry divokých tancovačiek a zvodných pinup dievčat. Práve tie vo forme jemne šteklivých veľkorozmerných plagátov zvýraznia retro atmosféru celej akcie, ktorá od 20:00 ponúkne noc plnú nesmrteľných klasík z prvej polovice 20. storočia.

Hlavnou hviezdou večera budú The Cellmates. Bratislavské trio, ktoré vo svojom štýle nemá na Slovensku konkurenciu, je inšpirované americkou hudbou 50. rokov, najmä štýlmi rock'n'roll a rockabilly. Na jeseň roka 2012 vydali "spoluväzni" debutový album Rockabilly Feeling, ešte predtým sa však stihli stať držiteľmi prestížnej Rockabilly Award z medzinárodnej európskej súťaže kapiel Rockabilly Rumble. The Cellmates majú za sebou mnoho vystúpení na Slovensku, v Čechách, Rakúsku, Maďarsku a Nemecku. Druhým lákadlom pre fanúšikov živej hudby je kapela Prešporskí junáci, známa z Capo di tutti Party a ďalších akcií.

K jedinečnej atmosfére akcie Some Like it Hot môžu prispieť aj samotní návštevníci. Organizátori akcie totiž vyzývajú hostí, aby prišli na akciu dobovo oblečení, pričom súčasťou horúcej párty bude aj fotosúťaž o najlepší outfit.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj: PR

Súvisiaci interpreti: The Cellmates