Slovenská speváčka Jana Krištof Lehotská prekvapila svojich fanúšikov hudobno-tanečnou šou, ktorú odpremiérovala 13. apríla v Kultúrnom centre v Bojniciach. Celková príprava trvala päť mesiacov. O zvuk a svetlá sa postarali Pavol Jašo a Vladimír Pristaš z Amex Audio. Jana počas koncertu vymenila tri outfity a pre tanečnice sa pripravilo takmer 50 kostýmov. Tvorcom kostýmov a všetkých choreografií bola Alena Domániková, tanečnica, choreografka a vedúca akadémie moderného tanca AlaDance.

"Veľmi rada pozerám práve živé záznamy koncertov rôznych interpretov a kapiel. Vždy ma fascinovali choreografie, veľká scéna, rôzne efekty a v neposlednom rade koncert naživo je vždy najviac," hovorí Jana Krištof Lehotská. "Len na živom koncerte môže vzniknúť atmosféra, ktorá je jedinečná pre daný okamih. Mojím veľkým snom bolo spraviť raz tiež podobnú šou, postavenú na mojich piesňach. A vďaka Alenke Dománikovej, Palimu Jašovi, Vladovi Pristašovi, Peťovi Dechetovi, mojej kapele a v neposlednom rade všetkým našim partnerom, ktorí nás už niekoľko rokov podporujú, som mohla tento môj sen realizovať."

"Pôvodne sme záznam celej šou robili len pre svoje interné potreby, aby sme sa vedeli opätovne pozrieť na celý koncert a zanalyzovať prípadné chyby a nedostatky, pretože len tak sa vieme posúvať ďalej. No po zhliadnutí videí a vypočutí zvuku sme sa nakoniec rozhodli, že celý koncert vydáme aj ako live video," dodala.

Záznam celého koncertu vychádza len digitálne vo formáte MP4, ktorý Jana Krištof Lehotská ponúka výhradne na svojej webstránke a môžete ho získať na unikátnom drevenom USB kľúči s gravírovaným podpisom Jany a jej logom. Krátky zostrih z koncertu uverejnila Jana na svojich sociálnych sieťach a môžete si ho pozrieť aj na jej YouTube.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Peter Dechet. Text správy sme upravili.