Hlavná stránka

>

Magazín

>

Hudobné recenzie

Hudobné recenzie

  • IMT SMILE - Kým stúpa dym.

    Nový album skupiny IMT Smile uvádza do sveta singel Kým stúpa dym. Skladba, ktorá plnohodnotne reprezentuje album, na ktorý priaznivci tejto formácie čakali nekonečné tri roky.

    29.05.2003 - 05:20

    recenzia

  • P.S. - Všetko naopak.

    Braňo Jančich a Magda Vyletelová. Po značkou P.S. práve ponúkajú svoj druhý album. A držia sa jeho názvu. Všetko naopak. Je prekvapujúco iný, než bol ten predošlý a nečakane lepší.

    22.05.2003 - 09:20

    recenzia

  • Vanilla Club - Superfantastic.

    Ak sa niekomu zdalo, že skupina Iné Kafe je dlhší čas podozrivo ticho, nemusí mať strach. Prichádza adekvátna náhrada. Trojica mladíkov, ktorí sa rozhodli vykričať všetko zlé prostredníctvom svojich piesní.

    20.05.2003 - 10:40

    recenzia

  • Moby - Sunday.

    Možno to nie je celkom pravda, ale pokiaľ moja pamäť siaha, nepamätám si, že by bol vytvorený videoklip na pokračovanie. Prežívame však 21.

    19.05.2003 - 16:30

    recenzia

  • Mersi - M.

    Aj takto môže vyzerať intro: ktosi beží po schodoch, vo vreckách niečoho nahmatá kľúče a odomkýna byt. Vchádza dnu a zapína si rádio. Z každej naladenej stanice sa ozýva hudba formácie Děda Mládek Illegal Band.

    15.05.2003 - 13:00

    recenzia

  • WHO - The Ultimate Collection.

    Troch členov legendárnych The Who spojil osud už v školských laviciach. Frontmanmi skupiny sa stali spevák Roger Daltrey, ale najmä pohybovo nadaný skladateľ, gitarista a známy ničiteľ hudobných nástrojov, Pete Townshend.

    15.05.2003 - 09:50

    recenzia

  • Grateful Dead - American Beauty.

    American Beauty je v poradí šiestym albumom skupiny Grateful Dead, ktorý pôvodne vyšiel v roku 1970. Patril k tomu najlepšiemu čo skupina v svojej dovtedajšej i nasledujúcej existencii vydala.

    14.05.2003 - 18:10

    recenzia

  • Appleton - Everything´s Eventual.

    Appleton nie je hudobná pobočka výrobcu počítačov McIntosh, ani premenovaná maďarská spoločnosť Videoton. Pod touto značkou, ktorá je zároveň rodinným priezviskom, nahrávajú a vystupujú v súčasnosti rodené Kanaďanky, Natalia a Nicol Appletonové.

    13.05.2003 - 18:40

    recenzia

  • Madonna - American Life.

    Madonna. Zbožňovaná i nenávidená. Unikátna i gýčová. Polovica sveta ju miluje, druhá polovica nenávidí. Nekorunovaná kráľovná popu. Kariéru začala porno filmom a 35 dolármi vo vrecku.

    13.05.2003 - 11:30

    recenzia

  • Madonna - American Life.

    Stará Európa otvára náruč americkým emigrantom! Sú Madonnine postoje úprimné? Dá sa veriť špičkovej marketingovej odborníčke z továrne na sny?! K čomu by sa dal prirovnať jej posledný album? Určitá paralela sa tu ponúka s posledným CD kráľa popu Michaela...

    12.05.2003 - 15:20

    recenzia