Írska skupina Boyzone, ktorá tento rok oslavuje 25 rokov na hudobnej scéne, najskôr potešila fanúšikov správami o novom albume a tiež koncertnej šnúre. Teraz oznámila, že nadchádzajúci siedmy album a turné budú ich posledné.

"Je to vonku a áno, je to pravda... Náš nový album bude pre Boyzone posledný. Máme za sebou úžasných 25 rokov a sľubujeme vám, že toto bude náš najväčší a najlepší rok," vyjadrila sa štvorica prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Podľa denníka The Sun prinesie očakávaná nahrávka aj dosiaľ nezverejnenú pieseň ich zosnulého kolegu Stephena Gatelyho a tiež spolupráce s Edom Sheeranom a Samom Smithom. Nová hudba by sa pritom mala v rádiách objaviť už v lete.


Hoci tie najslávnejšie chlapčenské kapely sú v stave hybernácie alebo už nefungujú, ich fanúšikovia stále existujú a veria v návrat obľúbencov. Po dlhšom čase mohli fanúšikovia vidieť pokope aj členov nefungujúcej chlapčenskej skupiny 'N Sync. Išlo však len o jednorazovú záležitosť, keď sa v pondelok stretli, aby si prevzali hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Päticu v zložení Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone a Chris Kirkpatrick privítali tisícky fanúšikov rovnako ako za čias ich najväčšej slávy. Formácii počas slávnosti zablahoželali aj Ellen DeGeneres a Carson Daly.


Zdroj: SITA (bbc.co.uk, thesun.co.uk)
Foto: Facebook.com/Boyzone

Súvisiaci interpreti: Boyzone