Kanadský raper Drake zverejnil videoklip k piesni Child's Play. Asistuje mu modelka a herečka Tyra Banks. Na réžii klipu spolupracovali Drake a Carlos "Spiff Tv" Suarez.

Dvadsaťdeväťročný raper Drake prezentuje vo viac ako dvanásťminútovej novinke skladbu v reštaurácii s jedlom a vínom na tvári po tom, ako sa pohádal s priateľkou, ktorú stvárnila Tyra Banks. Po hádke odchádza rapper do striptízového baru.   Skladba Child's Play sa nachádza na albume Views, ktorý Drake vydal tento rok v apríli. Z nahrávky pochádzajú aj single Hotline Bling, One Dance, Pop Style, Controlla a Too Good, na ktorom sa podieľala Rihanna.   

Na novinke je zaujímavé to, že na YouTube zverejnil video k pesničke bez pesničky a s odkazom na iTunes, kde sa dá vzhliadnuť klip aj so samotnou zvukovou stopou nahrávky.  


Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001 - 2015), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a spomínanú Views.   Na konte má jednu Grammy, dvanásť BET Awards či šesť Juno Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).   

Zdroj: SITA
Foto:archív

Súvisiaci interpreti: Drake