Sólista kanadského zoskupenia Cirque du Soleil Totti Ovidiu po prvý raz vystúpi na Slovensku. Umelec sa predstaví so svojimi tanečníkmi v rámci spoločného turné s Cigánskymi diablami, ktoré sa začne 19. novembra v Žiline. Ako Ovidiu prezradil na dnešnej tlačovej konferencii, na slovenské publikum sa teší.

Vstupenky na turné:  Predpredaj.sk

"Všetko, čo robím, robím zo srdca. Neviem si predstaviť, čo iné by som v živote mohol robiť, ako tancovať. Vystupoval som už v Japonsku s Lúčnicou a viem, že aj ľuďom na Slovensku sa bude náš tanec páčiť," vyhlásil Totti Ovidiu.

Cimbalista Cigánskych diablov Ernest Šarközi uviedol, že hudobníci chceli v unikátnej 90-minútovej hudobno-tanečnej šou spojiť dva folklóry. "Snažili sme sa spojiť rumunský cigánsky folklór s našim cigánskym folklórom. Zahráme aj klasické piesne v cigánskom prevedení a oni budú tancovať," vyjadril sa.

Silvia Šarközi má pripravené špeciálne tanečné číslo, ich talentovaná dcéra Vanessa Šarközi však prezradila, že počas koncertov sa predstaví len ako speváčka. "Budem len spievať, keby som tancovala, bolo by to viac než vtipné," povedala s úsmevom.

Orchester Cigánski diabli od prvého verejného vystúpenia zaznamenal obrovský ohlas nielen u publika, ale aj u hudobnej kritiky. Za sebou majú vystúpenia na piatich kontinentoch a v 35 štátoch sveta. Koncertovali napríklad v prestížnych sálach ako je Berlínska filharmónia či Istanbulský Is Sanat. Na svojom konte majú niekoľko albumov, pričom tento rok vydali nahrávku Carmen. Prečítajte si viac

Termíny koncertov:

19. novembra - Žilina
20. novembra - Trenčín
22. novembra - Nové Zámky
23. novembra - Myjava
24. novembra - Dolný Kubín
25. novembra - Košice
26. novembra - Topoľčany
30. novembra - Dubnica nad Váhom
1. decembra - Humenné
2. decembra - Komárno
9. decembra - Považská Bystrica
10. decembra - Lučenec
11. decembra - Liptovský Mikuláš
12. decembra - Ružomberok
14. decembra - Banská Bystrica
15. decembra - Bratislava
16. decembra - Trnava

Lístky sú v predaji na stránke Predpredaj.sk

Zdroj: SITA
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Cigánski diabli