Rovnako ako minulý rok, ani tentoraz Andrejovi Šebanovi a jeho kapele nestačí jeden bratislavský koncert. Tie vlaňajšie sa konali v MMC, tento rok zahrá slovenská gitarová legenda v Ateliéri Babylon. Organizátori turné tak chcú vyjsť v ústrety aj ľuďom, ktorým pôvodný štvrtkový termín (20.11.) nevyhovuje.

Pridaný koncert sa preto bude konať cez víkend - v sobotu 22. novembra. "Zaznamenali sme zvýšený záujem o lístky a aj spätnú väzbu, že cez týždeň to nie každý stíha. Zároveň chceme vytvoriť priestor pre fanúšikov zo západného Slovenska, z miest, ktoré v rámci Tour 2014 nestihneme navštíviť. Máme dokonca aj skupinku najvernejších, ktorí v rámci šnúry absolvujú hneď niekoľko koncertov a Bratislava už tradične patrí medzi vrcholy turné. Záujmu publika sa veľmi tešíme, a preto chceme touto formou vyjsť v ústrety všetkým, ktorí nás podporujú a chcú vidieť naživo v našom domácom meste," uvádza manažér skupiny Tomáš Lukačka.

Vstupenky na pridaný koncert:  Predpredaj.sk

Andrej Šeban Band odštartoval turné vo veľkom štýle - 5. novembra s filharmonickým orchestrom v Košiciach (reportáž). Následne kvarteto odohralo koncerty v Bardejove, Zvolene, Nitre a Banskej Bystrici. Najbližšie Andrej Šeban Band vystúpi práve na dvojici koncertov v Bratislave a následne opustí slovenskú zem, aby postupne vystúpil v Brne, Prahe, Berlíne, Lipsku, Amsterdame a Haagu.

Andrej Šeban Band Zdroj: Michal Hinca

Po návrate na Slovensko budú mať fanúšikovia poslednú tohtoročnú možnosť vidieť Andrej Šeban Band v tomto roku. Záverečný koncert turné sa odohrá 11. decembra v Žiline, kde rovnako ako v Košiciach zaznie spolu so Štátnym komorným orchestrom Žilina Šebanova autorská rockovo-klasicko-folklórna kompozícia Skanzen.

Pre lídra kapely to však nebude posledný tohtoročný koncert. Ďalšie dva odohrá ako špeciálny hosť Richarda Müllera 16. decembra v Bratislave a o deň neskôr v Trenčíne. Lístky na očakávané spoločné koncerty dvoch velikánov slovenskej hudby sú predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

Prečítajte si: Müller a Šeban si na spoločných koncertoch zaspomínajú aj na obdobie Banketu

Zostávajúce koncerty Andrej Šeban Band Tour 2014:

20. novembra - Bratislava, Ateliér Babylon
22. novembra - Bratislava, Ateliér Babylon - predpredaj
24. novembra - Brno, Metro Music Bar
25. novembra - Praha, Malostranská beseda
26. novembra - Berlín, B-FLAT
30. novembra - Amsterdam, De Badcuyp
3. decembra - Haag, Regentenkamer
11. decembra - Žilina, Dom umenia Fatra (koncert s orchestrom)

Koncerty Andreja Šebana s Richardom Müllerom:

16. decembra - Bratislave, Ateliér Babylon - predpredaj
17. decembra - Trenčín, Piano club - predpredaj

Informácie pre Hudba.sk poskytol manažér Andrej Šeban Bandu Tomáš Lukačka. Článok bol doplnený redakciou.

Foto: Michal Hinca

Súvisiaci interpreti: Andrej Šeban