Peter Fora, verejnosti známejší pod prezývkou Forus, v januári po 13-tich rokoch opustil legendárnu kapelu Inekafe, v ktorej pôsobil ako basgitarista. Hudobník sa momentálne naplno venuje dídžejingu a už zajtra vystúpi v bratislavskej Mlynskej doline ako DJ Tasty.

Dlhoočakávana Forusova DJ premiéra sa uskutoční na domácej pôde v jeho rodnej Bratislave, a to na mieste s najväčším pohybom mladých a pártychtivých ľudí - v Mlynskej doline vo vysokoškolskom klube Unique. Všetci bývalí i terajší fanúšikovia a faninky Forusa sa môžu tešiť na nezabudnuteľnú párty v podaní tohto talentovaného hudobníka, ktorý funguje pod pseudonymom DJ Tasty.

Peter 'Forus' Fóra je bývalý dlhoročný člen kapely Inekafe. V skupine vystupoval ako basgitarista 13 rokov. V Londýne získal celosvetovo uznávaný certifikát na Westminster Kingsway College, ktorý mu otvoril dvere do kuchárskeho sveta. Neskôr študoval produkciu elektronickej hudby na PointBlank College. Po návrate do Bratislavy si vybudoval vlastné štúdio a momentálne osciluje medzi svetom gastronómie v Londýne a svetom hudby v Bratislave. Forus sa okrem toho venuje aj obchodu s vlastnou značkou oblečenia.


Zdroj a foto: PR