Americká speváčka a herečka Selena Gomez sa na jeseň po prvý raz predstaví v Rakúsku. V utorok 17. septembra vystúpi vo viedenskej Stadthalle. Koncert bude súčasťou speváčkinho prvého svetového turné, ktoré by malo mať až 56 zastávok.

Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Wizards of Waverly Place (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Monte Carlo (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010) či Hotel Transylvánia (2012). So svojou skupinou The Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song.

Speváčka len pred niekoľkými dňami uviedla na trh nový singel Come & Get It. Ide o prvú ochutnávku z nového albumu, ktorý bude jej prvou sólovou štúdiovkou. Dvadsaťročná Gomez sa vlani v novembri po dvoch rokoch rozišla s kanadským spevákom Justinom Bieberom, následne sa dali na istý čas dohromady, no začiatkom roka sa ich vzťah opäť rozpadol.

Šnúru k prvej sólovke odštartuje Selena Gomez 14. augusta v kanadskom Vancouveri. Od 30. augusta bude v Európe, pričom okrem Rakúska zavíta aj do Dánska, Švédska, Nórska, Holandska, Belgicka, Francúzska, Veľkej Británie, Portugalska, Španielska, Talianska, Bieloruska, Ukrajiny a Ruska. Od 11. októbra bude znova koncertovať v Spojených štátoch amerických.


Zdroj: SITA (Selenagomez.com, archív)
Foto: Eric Charbonneau/Invision for MTV/AP Images

Súvisiaci interpreti: Selena Gomez