Vo štvrtok 24. októbra sa v bratislavskom Nu Spirit Clube uskutoční akcia Electro Swing Fever, na ktorej svoj debutový album pokrstí prvá česká electro-swingová kapela Mydy Rabycad. Okrem nej zahrajú aj niekoľkí dídžeji, vrátane dvojice, ktorá tento štýl spropagovala na Malte.

Electro Swing Fever je putovnou párty pre milovníkov žánra, ktorý v sebe kombinuje tradičný swing a súčasnú tanečnú hudbu. Po pražskom klube Roxy, brnenskej Fléde a wroclavskom klube Puzzle dorazí "horúčka electro swingu aj do Bratislavy. Hlavným aktérom bude česká kapela Mydy Rabycad. Formácia, na ktorej čele stojí temperamentná herečka a speváčka Žofie Dařbujánová, práve v Bratislave pokrstí svoj debutový album.  

Po letnej pauze sa do slovenských klubov vrátia dídžeji Swing Thing a Papa Django. Dvojica spojená s projektom Malalata sa do klubov vracia po bláznení na pódiách festivalov Pohoda, Grape, Uprising, pražských United Islands a mini turné po Mexiku a USA. Rovnako ako v minulosti sa aj tento rok objavia v rámci programu pražského koncertu Parov Stelar.  Exkluzívnym hosťom podujatia bude DJské duo Electro Swing Malta. V rámci svojho európskeho turné prinesú do Bratislavy "tradíciu v netradičnom podaní, s dobrým vkusom a nadhľadom".

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Ivana Drábová.