Hviezda svetovej hudby, Sir Paul McCartney, sa skoro musel vzdať svojho auta, keďže zle zaparkoval na svojej dovolenke po USA.

66 ročný hudobník je momentálne so svojou priateľkou Nancy Shevell na cestách USA, keďže sa na aute vybrali po známej historickej ceste Route 66, ktorá vedie takmer cez celé spojené štáty a meria úctyhodných 3943 kilometrov.

Predčasný koniec však mohol prísť pred historickým múzeom v Illinois, kde spevák nesprávne zaparkoval a hrozilo mu tak odtiahnutie a zabavenie auta.

Jeden z pracovníkov múzea povedal: "Jednoducho zaparkovali na nesprávnom mieste a skoro ich odtiahli. Paul sa snažil všetko rýchlo napraviť a Nancy sa taktiež snažila pomáhať."

Celé osadenstvo múzea však bolo milo šokované, keď zistili, že známy spevák na svojej ceste zavítal aj do ich historického múzea s názvom Joliet Area Historical Museum.

Ďalší člen múzea túto udalosť okomentoval nasledovne: "Keď som ho uvidel, zamrazilo ma. Bolo to, akoby som videl Bigfoota. Aj keď zažili takúto nepríjemnú skúsenosť, Paul s Nancy vyzerali veľmi zaľúbeno."

Zdroj : music-news.com