Od 15. 12. do polnoci 25. 12. 2008 ste sa na www.hudba.sk mohli zapojiť do súťaže o takmer 50 aktuálnych titulov prevažne domácich interpretov zastupujúcich komerčnú i nezávislú scénu. Tu je abecedný zoznam užívateľských mien 31 šťastných výhercov:

82viva
antoniana
bolibruska
branuloo
dida2242
Felicita
hanyman
horkoma
isokrates1
jaroszm
kachora
katusiceq
kikusha.p
lukasma
LuLu1109
macaaa
majky_xi
maki8
malasoka
Malinator
miskox
odpor77
salparadise
showman
tinkaa20
tpesl
uhorecqa1
vladiss
vlbono
WerbulKa
Yugo

Každý z výhercov získava dva tituly z nášho bohatého zoznamu možných výhier. Výherné balíčky sme sa v rámci možností snažili zostaviť tak, aby korešpondovali s obľúbenými žánrami uvedenými v profiloch výhercov. Veríme, že so svojimi cenami budete spokojní!

Okrem výhry dvoch CD/DVD získava každý výherca navyše aj kompiláciu 'Best of Hudba.sk'. Tá ponúka náš výber 14 skladieb tých najlepších interpretov, ktorí svoju tvorbu prezentovali v sekcii MusicZone na www.hudba.sk od jej spustenia na jeseň 2007 až do jari 2008, kedy bola kompilácia zostavená. Ide najmä o začínajúcich a menej známych interpretov, ktorí si podľa nás zaslúžia, aby sa o nich vedelo. Viac informácií o kompilácii 'Best of Hudba.sk' prinesieme už čoskoro.

Všetkým výhercom srdečne gratulujeme a ostatným zúčastneným ďakujeme za ich postrehy a pripomienky k portálu Hudba.sk. Veríme, že zmeny, ktoré plánujeme uskutočniť v roku 2009, prispejú k tomu, aby si na ňom každý našiel to svoje.

Ilustrácia: Shooty