Návštevníci minuloročnej Pohody si určite dobre pamätajú vystúpenie The Streets, v závere ktorého sa raper Mike Skinner nechal na rukách fanúšikov "doručiť" naspäť na pódium po tom, ako cez rozostúpený dav prebehol priamo do kotla. Podobné kúsky zrejme už tento rok na festivaloch opakovať nebude - na jednom z koncertov prišiel pri "surfovaní davom" k nepríjemnému obnoveniu rany z dávnej operácie.

Stalo sa to v utorok 27. januára na koncerte v meste Cambridge. Skinner sa počas vystúpenia vrhol do davu, ako to predvádza vždy, keď majú jeho koncerty tú správnu energiu a atmosféru a ľudia ho vyhecujú k podobným šialenstvám.

V utorok ho však jeden z fanúšikov chytil tak nešťastne, že mu natrhol ranu z operácie, ktorú absolvoval pre niekoľkými rokmi. Následne sa Mike podrobil kompletnej lekárskej prehliadke, pri ktorej boli lekári zhrození aj z jeho dokaličených lakťov a odporučili mu obmedziť takýto priamy kontakt s publikom.

"Zjavne som v poriadku, ale mal by som už prestať s tým, že sa nechávam pravidelne ťahať, šklbať a udierať - áno, udierať, ľudia do mňa tlčú, škriabu a včera v noci ma niekto tak pevne držal za opasok, že sa otvorila moja jazva z operácie prietrže spred niekoľkých rokov," uviedol Mike Skinner na svojom blogu na Myspace.com/thestreets. "Teraz to vyzerá, že by mi odtiaľ nejaký maličký orgán mohol aj vypadnúť cez tú malú krvavú ranu."

Akoby to nestačilo, smola sa mu na päty lepí aj naďalej - včera bol jeho plánovaný koncert v O2 Academy v londýnskom Brixtone na poslednú chvíľu zrušený kvôli výpadku elektrického prúdu v budove. "Sakra. Naozaj neviem, čo povedať. Skutočne som sa na to tešil, prišiel som a v budove žiadne svetlá. Zavolali do elektrární, ale bohužiaľ sa to nepodarilo vyriešiť. Budem vás informovať o náhradnom termíne, pohľad na vás všetkých čakajúcich v rade mi trhal srdce," odkázal Skinner svojim fanúšikom.

Zdroj: Myspace.com/thestreets, Nme.com
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: The Streets