Britský raper Mike Skinner oznámil, že jeho nový album sa bude niesť v štýle rave. Jeho piata štúdiová LPčka má pracovný názov 'Computers and Blues' a mala byť jeho poslednou pod umeleckým menom The Streets.

"Album bude znieť ako starý dobrý rave. Je to raveový album, ktorý bude do vás trieskať rockovou palicou z Romfordu, Blackpoolu a Philadelphie z roku 1988. Je to šialený album," uviedol Mike vo svojom blogu na Myspace.com/thestreets. Ešte v minulom roku prezradil, že jeho piata štúdiovka bude "temná a futuristická" a bude plná "tanečnej hudby, ku ktorej sa dá piť čaj".

Mike na svojom blogu zverejnil fotografiu, ktorú popisuje slovami: "Bežím laptopový maratón, úplne nahý na gauči bez slúchadiel. Je to ako tá finálna scéna vo filme o Mozartovi, len možno s trochu menšou dávkou talentu. Potím sa v horúčke z vyčerpanosti od celonočnej tvorivosti v kombinácii s horúčkou od menšieho prechladnutia."

"Momentálne nemám štúdio, takže sa ním stal môj gauč. A je to vlastne celkom dobré štúdio. Je tu teplo a softvérom sa dá dnes naozaj urobiť výborná práca," dodal Skinner, ktorého štvrtý album s názvom 'Everything Is Borrowed' vyšiel na jeseň 2008. Na vydanie nového albumu si údajne počkáme ešte dva roky.

Zdroj: Myspace.com/thestreets, Nme.com, wikipedia.org
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: The Streets