Egyptský spevák, ktorý sa dostal do povedomia verejnosti skladbou 'I Hate Israel', zložil pesničku o prasacej chrípke ako o nebezpečenstve, ktoré ohrozuje krajinu. "Máme tu ďalšie nešťastie, situácia je nebezpečná; jediné, čo sme potrebovali - prasacia chrípka," spieva Shaaban Abdel-Rahim v novej pesničke napriek tomu, že v tejto africkej krajine sa zatiaľ nepotvrdil ani jeden prípad nebezpečného ochorenia.

"Pre ľudí je lepšie, keď sú zdraví; do pekla s prasatami; dúfam, že ich zabijú, aby sa ľudia mohli cítiť bezpečne; bez policajných zásahov a bez štrajkov," spieva kontroverzný spevák, ktorý už vo svojich textoch zaútočil na USA a na Izrael.

Zároveň poslucháčom radí, čo robiť v niektorých situáciách: "Ak prechádzate okolo ošípaných, musíte odtiaľ rýchlo zdrhnúť; v každom prístave a na každom letisku musí byť veľkými písmenami napísané: Nemôžete sem vstúpiť, ak máte so sebou prasa."

Ešte ďalej zašiel britský raper Mike Skinner (The Streets), ktorý ku skladbe s politicky nekorektným názvom 'He's Behind You, He's Got Swine Flu' rovno natočil apokalyptický videoklip.



--
Zdroj: SITA, Pitchforkmedia.com

Súvisiaci interpreti: The Streets