Rockeri z From Our Hands sa čoraz častejšie objavujú za hranicami Slovenska a Čiech, ktoré si už svojou hudbou podmanili. 9. júna koncertujú vo Viedni, a to už po piaty raz.

"Bude to koncert s kapelou VersaEmerge a celé by to malo byť v klube Chelsea. V tomto klube to bude naša premiéra a musím povedať, že sme sa k tomu dostali dosť zvláštne. Promotér si nás našiel na internete a ponúkol nám vystúpenie." VersaEmerge je americká rocková kapela, ktorá práve absolvuje svoje európske turné k albumu Fixed at Zero. "Ešte stále pilne cvičíme, pár pesničiek sme pomenili, lebo nás už nebaví hrať stále rovnako. Meníme hlavne aranže starších skladieb, nech sú trochu iné a ozvláštnia koncert. Niektoré veci sme doteraz hrali rovnako snáď odvtedy, čo sme ich zložili a tak sme ich prekopali, nech sú akoby novšie."

Novú podobu teda dostala skladby Running Fever i Let It Burn z debutového albumu Buildings Fall, rovnako ako Someone Like Me z aktuálnej platne Sinners. "Dúfam, že nás Američania pozvú na spoločnú afterpárty. Chceme tej ich speváčke predstaviť nášho bubeníka Mira. On je taký náš slovenský princ William a myslím si, že to dievča prichádza o veľa, keďže ho ešte nepozná," dodávajú so smiechom.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Maca Schmidtová, PR manažér kapely From Our Hands.