Waleského speváka Toma Jonesa museli v sobotu v Monaku hospitalizovať. Ako informoval jeho hovorca, dôvodom bola dehydratácia. Na základe odporúčaní lekárov sa 71-ročný spevák rozhodol zrušiť svoj koncert a noc stráviť v zdravotníckom zariadení Centre Hospitalier Princesse Grace v Monte Carle. Podľa hovorcu, ktorý odmietol reči o tom, že by mal problémy so srdcom, je už Jones v poriadku.

Spevákov sobotňajší koncert v Monte Carle sa mal uskutočniť v rámci jeho trojmesačného turné. Podľa vyhlásenia spevákovho hovorcu mnohé z jeho vystúpení boli v miestach, ktoré práve zasiahli letné horúčavy. "Sirovi Tomovi lekári v sobotu večer nedovolili vystúpiť v Monte Carle pre silnú dehydratáciu. Pre Toma, kapelu a všetkých, ktorí sa podieľajú na organizácii turné, to bolo nesmierne sklamanie," píše sa vo vyhlásení.

Ako však hovorca dodal, Jones "nemá žiadne problémy so srdcom, ako o tom informovali médiá". Spevák, ktorý má na konte hity ako It's Not Unusual, What's New Pussycat?, Delilah, She's a Lady, Sex Bomb či Mama Told Me Not to Come, by sa mal v novembri po prvýkrát predstaviť v Brne.

Informácie pochádzajú z webstránky bbc.co.uk.

--
Zdroj: SITA
Foto: Tomjones.com