Speváčka Alya aktuálne patrí medzi najaktívnejšie mená značky Illuminate. Od vydania singla Dosť dobrá prešli len dva týždne a už je tu s ďalšou novinkou. Tentokrát chce svojim fanúšikom a poslucháčom vylepšiť náladu pesničkou Čau, ktorá dýcha ľahkosťou a bezstarostnosťou prichádzajúceho leta.

Talentovaná speváčka a autorka Angelika Kollmannová alias Alya za posledné mesiace nasadila naozaj produktívne tempo, s ktorým má našliapnuté na sľubnú kariéru. Za krátky čas má na konte viacero úspešných singlov ako Sorry, MestoSupernovaNebo, Krídla, Toto nie si ty alebo Dosť dobrá a spolupráce s Majselfom, Nerieš, Adamom Mišíkom a ďalšími. Ako svoju druhú májovú novinku vydáva skladbu Čau, z ktorej srší ľahkosť a atmosféra slobody a voľnosti spojenej s letným obdobím.

"S piesňou Čau, minimálne pre seba, štartujem letnú sezónu. Po chladnej a miestami depresívnej zime som sa nevedela dočkať prvého slniečka, krajšieho počasia a lepšej nálady, a toto všetko si prostredníctvom singla Čau manifestujem. Pre mňa je Čau letná, pozitívna a v dobrom slova zmysle jednoduchá pieseň, ktorá opisuje jeden z mnohých letných večerov, kedy je vonku teplo a vám sa nechce zostať sedieť doma. Verím, že čoskoro budú takéto večery opäť našou realitou," približuje novinku Alya.

Popri zaujímavo zafarbenom hlase speváčky a chytľavej hudbe, o ktorú sa postaral Matej "Maxo" Mikloš (produkcia, mix), podčiarkuje atmosféru piesne lyric video z dielne Martina Mika z Illuminate Production, ktoré diváka vtiahne do dovolenkovej nálady. Pod mastering skladby sa podpísal Miroslav Chyška.

Redakciu Hudba.sk informoval Peter Zajíc zo spoločnosti Illuminate. Správu sme upravili a doplnili.