Už v sobotu 25. mája sa v Aldea Clube v Bratislave uskutoční ďalšie vydanie klubovej párty Ear-Gasmic. Headlinerom je vynikajúci škótsky tech-trance dídžej Mark Sherry, ktorý sa vráti na Slovensko po dlhých desiatich rokoch a odohrá epický dva a polhodinový set.

Lístky na Ear-Gasmic kúpite v sieti Predpredaj.sk.

Mark Sherry je na scéne už takmer tri dekády. Hrá od polovice deväťdesiatych rokov, v roku 1999 zaznamenal prvý veľký úspech s projektom Public Domain vďaka skladbe Operation Blade (Bass in the Place), ktorá sa na elektronických akciách hráva dodnes.

Ako dídžej je Mark známy vďaka setom plným hutných basov a melodických pasáží, v ktorých kombinuje temnejšie klubové techno s chytľavým trancom. Aktuálne vystupuje tiež pod tvrdšie ladeným alter egom Dark Sherry či v rámci projektu Gentech (Mark Sherry & Scot Project).

Svoj prvý autorský album Confirm Humanity vydal až po 25 rokoch na scéne, v roku 2019. Dovtedy sa však venoval nielen dídžejingu a produkcii singlov, ale aj budovaniu značky Outburst, ktorá zahŕňa vydavateľstvá Outburst, Techburst a Outburst Twilight, rovnomennú rádiovú šou a kompilácie PRISM. Zároveň patrí medzi veľmi vychvaľovaných a vyhľadávaných masteringových inžinierov.

Svoju produkciu a remixy okrem vyššie spomenutých vydavateľstiev uviedol aj na značkách Reset (Spinnin), Armada, Mental Asylum či High Contrast. Za svoju dlhoročnú kariéru Mark precestoval celý svet a zahral si na väčšine známych eventov, ako sú A State of Trance, Creamfields, Tomorrowland, Qlimax, Dreamstate, Trance Energy, Defqon 1, Q-Dance, Dance Valley, Luminosity Beach Festival, Trance Nation, Gatecrasher a mnohých ďalších.

"Vy, ktorí ste zažili slovenskú premiéru Marka Sherryho na akcii Ear-Gasmic ešte v roku 2014, rozhodne viete, akú skvelú šou a silnú porciu energie od jeho setu môžete u nás očakávať. O skvelý support sa postará domáca kvalitná zostava DJov Martin Michniak, Kristy Jay a Unbeat. Už túto sobotu sa tak tešte na jazdu plnú ráznych beatov, melódií a nekončiacej energie!" pozývajú organizátori.

Vstupenky: Predpredaj.sk

Časový lineup akcie Ear-Gasmic:

Ear-Gasmic, 25.5.2024 Zdroj: PR / Ear-Gasmic

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)