Frontman americkej rockovej kapely Aerosmith Steven Tyler zverejnil skladbu Red, White and You. Na novinke sa podieľali aj Nathan Barlowe, Levi Hummon a Jon Vella. O produkciu sa postaral Dann Huff.

Pieseň sa bude nachádzať na spevákovom debutovom sólovom albume, ktorý plánuje vydať tento rok. Názov ani dátum vydania nahrávky však zatiaľ neprezradil. Šesťdesiatsedemročný interpret zo štúdiovky už predstavil aj pieseň Love Is Your Name. Spevák na albume spolupracuje s country hudobníkmi Brettom Jamesom či Jarenom Johnstonom. 

Prečítajte si: Aerosmith zrušili plánované turné. Dôvodom je sólová kariéra Stevena Tylera


Steven Tyler, vlastným menom Steven Victor Tallarico, pôsobí v kapele Aerosmith od jej založenia v roku 1970. Skupina debutovala o tri roky neskôr eponymnou štúdiovkou, pričom v súčasnosti má na konte 15 albumov. Tým zatiaľ posledným je Music From Another Dimension! (2012).  Štvornásobných držiteľov Grammy uviedli v roku 2001 do Rock'n'rollovej siene slávy, pričom Tyler spolu s gitaristom Joeom Perrym získali v roku 2013 ASCAP Founders Award a uviedli ich do Skladateľskej siene slávy.

Zdroj: SITA (Rollingstone.com, archív)
Foto: AP Photo/Wong Maye-e

Súvisiaci interpreti: Aerosmith