Americký spevák a herec Justin Timberlake predstavil zoznam skladieb na soundtracku animovanej snímky Trollovia, ktorá by sa mala do slovenských kín dostať 3. novembra. Spevák sa na filme podieľal ako výkonný hudobný producent, prepožičal tiež hlas jednej z postavičiek a nahral singel Can't Stop The Feeling.

Soundtrack obsahuje celkovo trinásť skladieb, ktoré okrem populárneho speváka naspievali prevažne ďalší členovia hereckého obsadenia ako Gwen Stefani, Anna Kendrick, Zooey Deschanel či James Corden. Jednou skladbou prispela aj speváčka Ariana Grande.

Justin Timberlake a Anna Kendrick taktiež nahrali s formáciou Earth, Wind & Fire novú verziu ich skladby September z roku 1978. Režisérmi snímky sú Mike Mitchell a Walt Dohrn, o scenár sa zas postarali Jonathan Aibel a Glenn Berger.

Tracklist soundtracku snímky Trollovia:

1. Justin Timberlake, Gwen Stefani & Ron Funches - Hair Up 
2. Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling! 
3. Anna Kendrick, Gwen Stefani, James Corden, Ron Funches, Walt Dohrn, Caroline Hjelt, Aino Jawo & Kunal Nayyar - Move Your Feet / D.A.N.C.E. / It's A Sunshine Day 
4. Anna Kendrick - Get Back Up Again 
5. Anna Kendrick - The Sound Of Silence 
6. Zooey Deschanel - Hello 
7. Zooey Deschanel & Anna Kendrick - I'm Coming Out / Mo' Money 
8. Ariana Grande - They Don't Know 
9. Anna Kendrick & Justin Timberlake - True Colors (film version) 
10. Justin Timberlake, Anna Kendrick, Gwen Stefani, James Corden, Zooey Deschanel, Ron Funches, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Christopher Mintz-Plasse & Kunal Nayyar - Can't Stop The Feeling! (film version) 
11. Justin Timberlake, Anna Kendrick & Earth, Wind & Fire - September 
12. Gwen Stefani & Justin Timberlake - What U Workin' With? 
13. Anna Kendrick & Justin Timberlake - True Colors

Okrem singla Can't Stop The Feeling!, ktorý sa stal jedným z najväčších globálnych hitov tohtoročného leta, už predstavitelia hlavných postáv predstavili aj skladbu True Colors. Justin Timberlake a Anna Kendrick ju zaspievali v akustickej verzii v máji na festivale v Cannes.


Trailer filmu Trolls:


Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com, archív), Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake